Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα: Οι πλαστικές, η αδικία και ο πρώην!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για το πόσο αδικημένη έχει νιώσει, για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχουν ακουστεί ότι έχει κάνει, αλλά και για την κυτταρίτιδα που έχουν όλες στα περιοδικά…

Η Ελένη Φουρέϊρα μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ” με ειλικρίνεια για το πόσο αδικημένη έχει νιώσει, για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Γαλανό, για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχουν ακουστεί ότι έχει κάνει, αλλά και για την κυτταρίτιδα που έχουν όλες στα περιοδικά!

 

Στην ερώτηση αν πίσω από τη δικαστική διαμάχη με την εταιρία “Universal” υπάρχουν δισκογραφικά συμφέροντα, η ίδια απάντησε: “Εγώ αισθάνομαι δυστυχώς προσωπικά θιγμένη και δεν μπορώ να ξέρω για δισκογραφικά συμφέροντα. Ένιωσα πολύ πληγωμένη, αδικημένη και προσβεβλημένη, γιατί δουλεύω από 12 χρονών και προσπαθώ να είμαι σωστή και δίκαιη με όλους. Τα έχω βρει δύσκολα στη ζωή μου και το θεωρώ άδικο και κακοπροαίρετο να προσπαθούν να μου κόψουν τα φτερά στο ξεκίνημα της καριέρας μου.”

 

Για τον Κωνσταντίνο Γαλανό είπε: “Τον Κωνσταντίνο τον εκτιμώ πολύ ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνη. Μου έδωσε πολύ αγάπη και θεωρώ ότι με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος.” Μίλησε και για άλλον έναν πρών που έγινε νυν και δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γούτο με τον οποίο εμφανλιζεται τελευταία σε πολλές φωτογραφίες. “Όταν τελειώσει κάτι σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει κάνει τον κύκλο του και ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε