Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού στην Τατιάνα!

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με την μητέρα της, το χωρισμό των γονιών της και όλα όσα την “χαλάνε”.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις” για τη σχέση της με την μητέρα της, τα παιδικά της χρόνια και όλα όσα την χαλάνε. Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως δεν είχε ποτέ μιντιακή εικόνα και ότι στενοχωριέται με όλα όσα σημβαίνουν στην Ελλάδα, τα τελευταία 2 χρόνια.

 
“Δεν είχα ποτέ μιντιακή εικόνα. Αυτό που βλέπεις, παίρνεις. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματά μου και πολλές φορές αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μου. Κάποιες φορές μπορεί να μην ξυπνήσω καλά και να βγάζω μια “ξινίλα” και μου λένε από το κοντρόλ, “άλλαξε μούρη τώρα”. Τότε πρέπει να αλλάξω έκφραση γιατί ο κόσμος που με βλέπει πρέπει να παίρνει το καλύτερο”.
 
Μιλώντας για όσες καταστάσεις μπορούν να την κάνουν να στεναχωρηθεί και την χαλάνε, η Ναταλία είπε το εξής: “Μπορούν να με χαλάσουν πολλά πράγματα. Στη χώρα μας, δεν περνάμε και τις καλύτερες μέρες. Εγώ μπορεί να κάνω ένα επάγγελμα πολυτελείας, να κάθομαι σε ένα καναπέ και να ψυχαγωγώ τον κόσμο, αλλά δεν σημαίνει πως δεν ξέρω τι γίνεται στον κόσμο γύρω και ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν. Δεν είμαι αμέτοχη και δεν σημαίνει το ότι επειδή, έχω να φάω, δεν με ενδιαφέρει για τους άλλους. Αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 2 χρόνια”.
 
Όσον αφορά τη σχέση της με την μητέρα της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι στην ηλικία των 18 χρονών, η μητέρα της της μίλησε για το χωρισμόν με τον συζυγό της Φρέντυ Γερμανό. “Όταν ήμουν γύρω στα 18, η μητέρα μου αποφάσισε να μου εξηγήσει πως έγινε ο χωρισμός της με τον πατέρα μου. Γνώρισε τον μπαμπά όταν ήταν 19 και στα 20 έμεινε έγκυος σε εμένα. Δεν ήταν έτοιμη να κάνει μωρό, τόσο μικρή και ο Φρέντυ, την πίεσε να το κάνει.”, αποκάλυψε η Ναταλία και πρόσθεσε πως η πρώτη αντίδρασή της σ’ αυτό ήταν αρνητική. “Αφού δεν με θέλατε, γιατί με κάνατε”, είχε πει στην μητέρα της.
 
Δες το video:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε