Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η εξομολόγηση της Σόνιας στην Τατιάνα: “Στα 14 ανακάλυψα πως έλκομαι από άτομα του ίδιου φύλου”

Η εξομολόγηση της Σόνιας στην Τατιάνα: “Στα 14 ανακάλυψα πως έλκομαι από άτομα του ίδιου φύλου”

Πως αντέδρασαν οι γονείς σε αυτή την αποκάλυψη;

Η Σόνια ανακάλυψε στα 14 της ότι έλκεται από άτομα του ίδιου φύλου. Παρόλο που είχε κάνει σχέση με αγόρια κατέληξε ότι της αρέσουν τα κορίτσια. Της πήρε τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να το πει στους γονείς της.

“Είχα πολύ μεγάλο θάρρος για να προσπαθήσω να μιλήσω γιατί δεν ήταν εύκολο”, εξηγεί στην Τατιάνα και υπογραμμίζει πως οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά. “Για να το πεις στους γονείς σου πρέπει να το έχεις λύσει μέσα σου πρώτα”, συνεχίζει.

Πως αντέδρασαν όμως οι δικοί της γονείς σε αυτή την αποκάλυψη; Η μητέρα της αρχικά δεν το πήρε σοβαρά, όπως αναφέρει η Σόνια, γιατί ίσως πίστευε πως είναι μία φάση που θα περάσει.

“Θα μπορούσα να είμαι straight γιατί αυτό θα ήταν μια καλή κόρη αλλά ειδικά όταν το δοκίμασα ήξερα ότι δεν είναι το ίδιο. Ο έρωτας που θα νιώσω για μία γυναίκα καμία σχέση με αυτό που θα νιώσω για έναν άντρα. Μπορεί να μου αρέσουν άντρες αλλά για να ερωτευτώ πρέπει να είναι γυναίκα”, περιγράφει.

Όταν έφτασε η ώρα να το πει στο μπαμπά της, λίγο καιρό μετά, εκείνος της είπε πως θέλει απλά να είναι ευτυχισμένη. Με τα χρόνια το δούλεψαν και οι τρεις…. Σιγά σιγά ήταν και λιγότερο αμήχανο να παρουσιάσει την σχέση της στην οικογένεια!

Δες απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε