Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η εξομολόγηση του πατέρα της πρωταθλήτριας της ποδηλασίας που σκοτώθηκε στην Τατιάνα!

Η εξομολόγηση του πατέρα της πρωταθλήτριας της ποδηλασίας που σκοτώθηκε στην Τατιάνα!

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του πατέρα Αγγελικής Κουτσονικολή…

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το θάνατο της πρωταθλήτριας της ποδηλασίας Αγγελικής Κουτσονικολή που σκοτώθηκε σε τροχαίο έκανε ο πατέρας της στην Τατιάνα και την εκπομπή “Μίλα”. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν αυτό που οδηγούσε το αμάξι που μετά από τροχαίο στοίχισε την ζωή της όμορφης 23χρονης.

 

Η Αγγελική ήταν μια χαμογελαστή κοπέλα γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Όμως το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο απρόσμενα στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012.

 

Ο κύριος Κουτσονικολής οδηγούσε το αυτοκίνητό του επιστρέφοντας από την ιδιαίτερη πατρίδα του, ένα χωριό της Λακωνίας. Μέσα στο αυτοκίνητο εκτός από την κόρη του, ήταν ο γιος του Δημήτρης εξίσου πρωταθλητής της ποδηλασίας με πολλές διακρίσεις και ο κολλητός του φίλος που βρήκε τραγικό θάνατο.

 

“Η μαμά της προσπαθούσε να την πείσει να μην φύγει όπως και εγώ. Ήταν από τις απειροελάχιστες φορές που συζητούσα με την Αγγελική και μου εξέφραζε τέτοια άρνηση. Έτσι ο Δημήτρης ο γιος μου, η κόρη μου και ο καλύτερος μου φίλος και κουμπάρος μου Γιώργος μπήκαν στο αμάξι μου”.

 

Μάθε περισσότερα και δες το video στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε