Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Έλενα Παπαρίζου υπέρ του γάμου των gay

H δημοφιλής τραγουδίστρια υποστηρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό τους…

Η Έλενα Παπαρίζου συμμετείχε πρόσφατα σε συναυλία που έγινε στο πλαίσιο της διοργάνωσης gay pride για ομοφυλόφιλους. “Έχω συμμετάσχει και σε άλλα φεστιβάλ, στη Μαδρίτη και τη Σουηδία, που είναι πολύ μεγαλύτερα και κρατάνε πολλές μέρες”, δηλώνει η ίδια  στο περιοδικό ΕΓΩ.

“Από την πρώτη στιγμή που με ρώτησαν, είπα το ναι. Γιατί, δεν έχω θαυμαστές που είναι γκέι; δεν θεωρώ ότι είναι διαφορετικοί άνθρωποι. Έχει να κάνει με το σεξ, δεν το επιλέγεις, σε επιλέγει εκείνο από την ημέρα που γεννήθηκες, έχει να κάνει με το DNA”, συνεχίζει η όμορφη τραγουδίστρια στη συνέντευξή της.

Η Έλενα Παπαρίζου τάσεται και υπέρ του γάμου μεταξύ των gay ζευγαριών υποστηρίζοντας: “Όταν κάποια ζευγάρια συζούν χρόνια, δεν πρέπει να δικαιούνται αυτά που έχουν δημιουργήσει μαζί; Στην ουσία, είναι ένα χαρτί, δεν έχει πει κανείς να γίνεται τελετή στην εκκλησία. Ο πραγματικός γάμος είναι αυτός στον οποίο το ζευγάρι δίνει τους όρκους του μπροστά στον Θεό. Όχι το χαρτί που υπογράφεις. Πρέπει να υπάρξει κάποια νομιμοποίηση. Υπάρχουν ζευγάρια που συζούν για 30 χρόνια.”

Διαβάστε επίσης: Το Gay Pride στην Αθήνα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε