Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ελένη Μενεγάκη ανακαινίζει το σπίτι της στην Χαλκιδική!

Η Ελένη Μενεγάκη ανακαινίζει το σπίτι της στην Χαλκιδική!

Η παρουσιάστρια μας καλημέρισε από την Θεσσαλονίκη, σε έναν άκρως καλοκαιρινό “Καφέ με την Ελένη”.

Η ξανθιά παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Μακεδονία», μίλησε για τους Θεσσαλονικείς, τα ωραία φαγητά και το σπίτι της στη Χαλκιδική.

Η Ελένη Μενεγακή αποκάλυψε πως σκοπεύει να επισκεφθεί το εξοχικό της στην Χαλκιδική, όπου θα βρεθεί αυτές τις ημέρες ο «Καφές». «Είναι ευκαιρία για να δω και το σπίτι που έχω, το οποίο θα φτιάξω για να μπορώ μελλοντικά να έρχομαι πιο συχνά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην εφημερίδα.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι της έχει λήψει η Χαλκιδική και πως σκέφτεται να ανακαινίσει το σπίτι που έχει εκεί. “Και στη Χαλκιδική έχω πολλά χρόνια να πάω. Είναι ευκαιρία για να δω και το σπίτι που έχω, το οποίο θα φτιάξω για να μπορώ μελλοντικά να έρχομαι πιο συχνά”.

Η όμορφη Ελένη είπε πόσο πολύ της αρέσει η πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι χαρούμενη που κατάφερε φέτος να πάει εκεί με την εκπομπή. “Έχει περάσει πολύς καιρός, έξι ή επτά χρόνια, από τότε που ήρθαμε για να βγάλουμε τηλεοπτικό πρόγραμμα από τη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι πριν από τρία χρόνια επρόκειτο να έρθουμε, ωστόσο ο καιρός χάλασε και αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τις εμφανίσεις μας. Φέτος είπαμε ότι θα ανεβούμε έστω και για δύο μέρες”, αναφέρει η γνωστή παρουσιάστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε