Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Ελεονώρα Μελέτη θα γίνει νονά! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση

Την κόρη του αδελφού της Δημήτρη θα βαφτίσει η γνωστή παρουσιάστρια…

Μετά το γάμου του καλού της φίλου Πάνου Καλλίτση που έγινε στο Λουτράκι, η Ελεονώρα Mελέτη θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στην εκκλησία ως νονά της πολυαγαπημένης της ανηψιάς. Η γνωστή παρουσιάστρια θα βαφτίσει την κόρη του αδελφού της Δημήτρη.

 

Η βάφτιση της κόρης του αδελφού της και της Δέσποινας Γαβριηλίδη, που παντρεύτηκαν πριν από τρία χρόνια στη Σαρωνίδα, θα γίνει το Σάββατό στη Κεφαλονιά, τη γενέτειρα της γνωστής παρουσιάστριας, στην οποία βρίσκεται η ίδια τις τελευταίες μέρες για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η μικρούλα που είναι η αδυναμία της Ελεονώρας και όλης της οικογένειας θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της Μαρίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστήριο της βάφτισης θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Κεφαλονιά με φόντο το Ιόνιο Πέλαγος και η οικογένεια της μικρής έχει φροντίσει για όλες της λεπτομέρειες. Τόσο η Ελεονώρα όσο και η μητέρα της είναι πολύ ενθουσιασμένες με την μικρή και αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορουν στην πριγκίπισσα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της οικογένειας.

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε