Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ελληνίδα πορνοστάρ που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ!

Η Ελληνίδα πορνοστάρ που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ!

Μετά από 180 αισθησιακές ταινίες, η Μαρίνα Άννα Χαντζή, γνωστή ως Sasha Grey, είναι έτοιμη για τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σε ένα ρόλο που είναι κόντρα από αυτούς που έχει συνηθίσει, η αισθησιακή ηθοποιός καλείται να ενσαρκώσει μια θρησκόληπτη έφηβη παρθένα που παίρνει όρκο να μην κάνει έρωτα πριν το γάμο της.  Η προσπάθειά της αυτή αποτελεί την δεύτερη απόπειρα να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Η πρώτη της εμφάνιση στις κινηματογραφικές αίθουσες ήταν στην ταινία “The Girlfriend Experience” του Steven Soderbergh, όπου είχε το ρόλο της ιερόδουλης.

Σύμφωνα με την Espresso, η “βασίλισσα του πορνό”, όπως την αποκαλούν, έχει γενηθεί στο Σακραμέντο από Έλληνες γονείς. Η πρώτη της συμμετοχή σε ερωτική ταινία ήταν σε ηλικία δεκαοχτώ ετών . Η πρώτη της δουλειά την βοήθησε πολύ γρήγορα να εξελιχθεί στον χώρο της βιομηχανίας πορνό, να ταξιδέψει η φήμη της και έπειτα οι ταινίες της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Sasha θεωρείται από τις κορυφαίες του είδους της, τόσο για τα σωματικά της προσόντα όσο και για τον αισθησιαμό που εκπέμπει. Από τους λάτρεις των ερωτικών ταινιών έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε