Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Ελληνίδα που “έκλεψε” την καρδιά του Καντάφι!

Η Ελληνίδα που “έκλεψε” την καρδιά του Καντάφι!

Η Κλειώ Εβανς είναι η ηθοποιός που μάγεψε τον ηγέτη της Λιβύης…

Η Κλειώ Εβανς είναι η γυναίκα που μάγεψε τον ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι. Ψηλή, όμορφη, γοητευτική και πετυχημένη ηθοποιός. Μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά πώς να μένει αξέχαστη στους θαυμαστές της αλλά και σε όσους τη βλέπουν για πρώτη φορά.
 

Η Κλειώ σέβεται τον εαυτό της αλλά και που ξέρει να κράτα τη θέση της όπου και όταν χρειάζεται, ακόμη και αν μπροστά της βρίσκεται ο Λίβυος πρόεδρος. Αλλωστε, για εκείνη που τον έχει δει από κοντά και που έχει μιλήσει μαζί του για πολλά θέματα σχετικά με τις δύο χώρες, είναι ένας έξυπνος και ευχάριστος άνθρωπος, με αίσθηση του χιούμορ, που ξέρει τον τρόπο να εντυπωσιάζει το ωραίο φύλο με τις αρχές και τα πιστεύω του.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” η Κλειώ Εβανς, αν και ζει μόνιμα πλέον στην Ιταλία, επισκέπτεται συχνά πυκνά την Ελλάδα, αφού οι γονείς της κατοικούν στην Αθήνα, κάπου ανάμεσα στο Μοναστηράκι και στην περιοχή του Ψυρρή. Η μελαχρινή καλλονή είναι καρπός του έρωτα μιας Ελληνίδας από τη Λέρο και ενός Βρετανού που συναντήθηκαν κάπου στην Ιταλία.
 
Η ίδια ξεκίνησε ως μοντέλο, ενώ σταδιακά επιχείρησε βήματα στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Πριν από περίπου πέντε χρόνια πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους “Communication Breakdown” του σκηνοθέτη Χρήστου Πιθαρά, ενώ την ενδιαφέρει να εμφανιστεί και σε άλλη ελληνική ταινία, παρ’ ότι πλέον έχει ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε