Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ευαγγελία Μουμούρη μιλά στο “ΤLIFE” για το άδοξο τέλος της “Κλινικής Περίπτωσης” !

Η Ευαγγελία Μουμούρη μιλά στο “ΤLIFE” για το άδοξο τέλος της “Κλινικής Περίπτωσης” !

Δυσάρεστα τα νέα για τους φίλους της κωμικής σειράς του Mega, μιας και λόγω οικονομικών προβλημάτων, κατεβάζει τελικά οριστικά… ρολά ! Τι μας λέει για όλα αυτά η γνωστή ηθοποιός.

Η… κατάρα των “Βασιλιάδων” δυστυχώς έχει και συνέχεια ! Ναι, μετά το άδοξο τέλος που γράφτηκε στην καθημερινή, αήττητη σειρά του Mega λόγω κρίσης, εμελλε να μας αποχαιρετήσει οριστικά και η “Κλινική Περίπτωση”. Με άλλα λόγια; Η απολαυστική κωμωδία του Γιάννη Μπέζου κατεβάζει ρολά, μιας και η εταιρία παραγωγής αποφάσισε πως δεν μπορεί να σηκώσει το συγκεκριμένο οικονομικό βάρος και να προχωρήσει στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της σειράς, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί με το Mega.

Ετσι, με άλλα λόγια, η “Κλινική Περίπτωση” περνά έτσι άδοξα στην τηλεοπτική ιστορία. Με αφορμή ,λοιπόν, αυτές τις αναμφισβήτητα δυσάρεστες εξελίξεις, επικοινώνησα με την Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία πέρσι όλο τον χειμώνα μας χάρισε πολλά χαμόγελα, μέσα από τον άκρως χαρακτηριστικό της ρόλο, μιας και ως γνωστόν υποδυόταν την θεότρελη, θεοκουτσομπόλα και πάντα… ατρόμητη, “Φλώρα” !

– Υποθέτω Ευαγγελία, πως τα έχεις μάθει τα δυσάρεστα. Δυστυχώς έπεσαν οι τίτλοι του τέλους για την “Κλινική Περίπτωση”…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε