Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Ευρυδίκη μεταμορφώθηκε σε Marlen Dietrich! Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια

Η Ευρυδίκη μεταμορφώθηκε σε Marlen Dietrich! Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια

Η τραγουδίστρια ετοιμάζει δυναμικό comeback στη σκηνή! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες…

Με μία μοναδική μουσική παράσταση επιστρέφει η Ευρυδίκη στις νύχτες της Αθήνας. Η τραγουδίστρια ξεκινάει εμφανίσεις στο Γυάλινο μουσικό θέατρο στις αρχές Δεκεμβρίου και πριν λίγες μέρες έκανε μία ανατρεπτική μεταμόρφωση για τις ανάγκες της αφίσας. Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια της φωτογράφισης και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες.

Η Ευρυδίκη μεταμορφώθηκε σε Marlen Dietrich! Φορώντας εντυπωσιακά φορέματα Konstantinos Melis by Laskos, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE έχει αναλάβει και τα ρούχα της παράστασης, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη. Τα εκπληκτικά παπούτσια που επέλεξε μαζί με τους συνεργάτες της ήταν γόβες Christian Louboutin και Ach.

Το concept της δεκαετίας του ’40 και του ’50 που υιοθέτησαν ταίριαξε απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία της τραγουδίστριας. Ο Διονύσης Κολποδίνος που ανέλαβε το styling μας μίλησε για αυτή την ιδιαίτερη φωτογράφιση. “Η δεκαετία που κάναμε είναι η αγαπημένη εποχή της Ευριδίκης οπότε προσαρμόστηκε πάρα πολύ εύκολα στο concept της φωτογράφισης. Το έζησε, μπορώ να πω, στο μέγιστο βαθμό”, εξήγησε στο TLIFE ο γνωστός στυλίστας.

Δες τη θεαματική της μεταμόρφωση στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε