Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η ”φωλίτσα” της K. Kardashian και του Kris! Δες φωτογραφίες

Το ζευγάρι θα στεγάσει για αρχή τον έρωτα του σε διαμέρισμα… 2.000 τετραγωνικών μέτρων!

Δεκαπέντε ημέρες σχεδόν, μετά τον πολυτελή της γάμο -αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων– με τον 26χρονο σταρ του NBA, Kris Humphries, η Kim Kardashian, βιάζεται να αποκτήσει σύντομα παιδιά με τον αγαπημένο της -και μάλιστα, θέλει να μείνει έγκυος ταυτόχρονα με τις αδερφές της. Ίσως, γι’ αυτό και μετακόμισε με τον Kris σε ένα αρκετά ευρύχωρο διαμέρισμα…

Το ζευγάρι που έφτασε στην Νέα Υόρκη την περασμένη Δευτέρα, ύστερα από το ολιγοήμερο ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία, νοίκιασε το προεδρικό ρετιρέ του ξενοδοχείου Gansevoort στην Park Avenue.

Ο χώρος αυτός, 2.000 τετραγωνικών μέτρων, που θα στεγάσει τον έρωτα της Kim και του Kris έχει δύο επίπεδα, οροφή 30 μέτρων και θέα σε ολόκληρη την Νέα Υόρκη και το ποτάμι. Μάλιστα, για να απολαύσει τις ανέσεις του κάποιος, για μία μόνο βραδιά, πρέπει να μπορεί να διαθέσει… 7.000 δολάρια.

Επιπλέον, όπως διαβάσαμε στη Daily Mail, διαθέτει έναν πολύ μεγάλο χώρο με όργανα γυμναστικής, ευρύχωρο και ευήλιο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, ένα τεράστιο μπαλκόνι με πισίνα και καναπέδες, άνετη κρεβατοκάμαρα, καθώς κι ένα εξίσου μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα που χωράει δέκα άτομα και διαθέτει και τζακούζι.

Δες κι άλλες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε