Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Heidi Klum ποζάρει γυμνή και μιλάει για τον δύσκολο χωρισμό της από τον Seal!

Η Heidi Klum  ποζάρει γυμνή και μιλάει για τον δύσκολο χωρισμό της από τον Seal!

Μια γυναίκα που αποδεικνύει πως η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο!

Η Heidi Klum είναι από τα μοντέλα που αγαπάνε πολύ το σώμα τους! Έχει κάθε λόγο αφού παρά το γεγονός ότι μεγαλώνει και έχει κάνει τέσσερα παιδιά παραμένει καλλίγραμμη και σέξι. Γι’ αυτό και δεν φοβάται, για πολλοστή φορά, να φωτογραφηθεί γυμνή!

Το super model «ξεγυμνώνεται» όχι μόνο από ρούχα αλλά και από συναισθήματα αφού εκμυστηρεύεται πως ο χωρισμός της από τον τραγουδιστή Seal ήταν δύσκολος! Ανανεωμένη και συνειδητοποιημένη φωτογραφίζεται για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού Allure.

“Είναι δύσκολο, όπως για όλα τα ζευγάρια», αναφέρει χαρακτηριστικά η Heidi. «Κάποιοι ψάχνουν ακόμα και τα σκουπίδια μας. Είναι τρελό. Και ξέρετε έχουμε τέσσερα παιδιά που πρέπει να πηγαίνουν σχολείο», περιγράφει η ίδια. Ακόμα βρίσκεται σε φάση προσαρμογής της νέας της ζωής χωρίς τον Seal και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Η Heidi μίλησε επίσης και για τις αισθητικές επεμβάσεις και για τον αν έχει κάνει. «Ρωτήστε με ξανά όταν θα είμαι 65», είπε και συνέχισε «με περηφάνεια δηλώνω πως, μέχρι αυτή τη μέρα, δεν έχω κάνει τίποτα.»

«Ο καθένας έχει μία άποψη για το τι είναι όμορφο και τι δεν είναι όμορφο και για μένα 9 οι πλαστικές επεμβάσεις) δεν είναι ομορφιά», συνέχισε.

Δες φωτογραφίες και βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε