Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ιωάννα Πηλιχού μιλάει στο TLIFE για όλες τις fitness συνήθειές της. Τι κάνει για να χάσει κιλά;

Έχει ασχοληθεί με το στίβο, το Tae Kwon Do, την κολύμβηση και τόσα άλλα! Η Ιωάννα Πηλιχού έχει τον fitness τρόπο ζωής στο DNA της.

Μπορεί να ασχολείται με τη γυμναστική από την ηλικία των 6, όμως πρώτη φορά βάζει τα παγοπέδιλα για το Dancing On Ice. Μέσα από το επιτυχημένο show η νεαρή ηθοποιός πρόσθεσε άλλη μια αγαπημένη ενασχόληση με την γυμναστική στο… ενεργητικό της. Έχει άλλωστε ασχοληθεί με το στίβο, το Tae Kwon Do, την κολύμβηση και τόσα άλλα! 

Η Ιωάννα Πηλιχού έχει τον fitness τρόπο ζωής στο DNA της. Έτσι, δεν χρειάστηκε ποτέ να προσπαθήσει προκειμένου να αποκτήσει αδύνατο και γυμνασμένο σώμα…

Σου έτυχε ποτέ να ακολουθήσεις αυστηρό πρόγραμμα διατροφής;
Αυστηρό; Έχει τύχει να κάνω γυμναστική συνδυασμένη με σωστή διατροφή. Τώρα δεν ξέρω τι εννοούμε ακριβώς αυστηρό, γιατί δεν μου ήταν δύσκολο να το κάνω. Πρόσεχα να μην τρώω γλυκά, ζάχαρη και να τρώω στεγνά φαγητά. Αλλά όταν αυτό συνδυάζεται με γυμναστική, για κάποιο λόγο δεν θέλω έτσι κι αλλιώς να φάω παχυντικά πράγματα, οπότε μου ήταν πιο εύκολο να το κάνω.

Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο προσαρμόζεσαι στη σωστή διατροφή με τη γυμναστική;

Ο οργανισμός ζητά πιο σωστή τροφή έτσι κι αλλιώς. Λάθος τρώω συνήθως διαστήματα που έχω διακόψει τη γυμναστική. Εκεί νιώθω ότι ο οργανισμός μου “τρώει” λάθος πράγματα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε