Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η ηθοποιός Γ. Τσεβά, μίλησε στην Τατιάνα για τις δυσκολίες της ανύπαντρης μητέρας

Η ηθοποιός Γαλήνη Τσεβά μίλησε στο “Αξίζει να το ζεις!” για την οικογένειά της, το χωρισμό με τον σύντροφό της και την κόρη της.

Για το πως μεγάλωσε μόνη της την κόρη της ως ανύπαντρη μητέρα μίλησε η ηθοποιός Γαλήνη Τσεβά στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις!”

 
Η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσον αφορά το μεγάλωμα της κόρης της, καθώς λίγα χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού της χώρισε. “Με τον πατέρα της κόρης μου χωρίσαμε στα 2 της χρόνια”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα.
 
Ωστόσο, η ίδια εξομολογήθηκε πως μεγάλωσε την κόρη της μαζί με την μητέρα της και διευκρίνησε πως ήταν πολύ τυχερή, καθώς η κόρη της δεν αναζήτησε έντονα τον πατέρα της. “Ήμουν τυχερή γιατί το παιδί δεν χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και να μου πει ότι θα πάει να βρει τον μπαμπά της. Δεν ένιωσε την έλλειψη του πατέρα της, γιατί δεν τον είχε γνωρίσει. Ίσως να περίμενει πως θα την αναζητήσει ο ίδιος ο πατέρας της”, υπογράμισσε.
 
Όπως ανέφερε η Γαλήνη Τσεβά με τον συντροφό της γνωρίζονταν αρκετά χρόνια και είχαν μια σχέση που οδήγησε στη γέννηση της κόρης της, αλλά δεν είχε προσδοκία για γάμο. “Ήταν μια σκέψη να κάνουμε οικογένεια, αλλά δεν έτυχε τελικά”, σημείωσε και πρόσθεσε πως στην αρχή υπήρχαν κάποιες δυσκολίες καθώς έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.
 
“Πάρα πολλές στιγμές ήταν δύσκολες. Δεν είχα σταθερά ωράρια στη δουλειά. Αναγκαζόμασταν να κάνουμε ξεχωριστά διακοπές. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να κάνω μια δική μου επιχείρηση”, αποκάλυψε.
 
Μιλώντας για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της, η ίδια θεωρεί πως έχεοι περιθώρια να είναι με κάποιον σύντροφο, παρόλο που είναι ανύπαντρη μητέρα.
 
Δες το βίντεο

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε