Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Jolie, o Brad και άλλοι star του Hollywood μιλούν για την Ελλάδα! Βίντεο

Τι είπαν ο Brad Pitt, η Angelina Jolie, ο George Clooney,ο Steven Spielberg, ο Gerard Butler, η Sofia Vergara, ο Christopher Plummer, ο Alexander Payne και η Maria Menounos!

Ο Brad Pitt, η Angelina Jolie, ο George Clooney,ο Steven Spielberg, ο Gerard Butler, η Sofia Vergara, ο Christopher Plummer, ο Alexander Payne και η Maria Menounos βρέθηκαν στην 69η τελετή για τις “Χρυσές Σφαίρες”.

Στο πέρασμά τους όμως από το κόκκινο χαλί δεν παρέλειψαν να μοιραστούν με το Greek Reporter τις αναμνήσεις τους από τα ταξίδια τους στην χώρα μας αλλά και να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε!

H Angelina Jolie αναφέρει πως η οικονομική κρίση σε όλο τον κόσμο είναι απίστευτα κακό. “Είμαι πολύ προβληματισμένη”, δηλώνει η ηθοποιός. Η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησε και γυρίστηκε στην Βοσνία, σε μία χώρα κοντά στην δική μας μιλάει για καταστάσεις βίας. Η οικονομική κατάρρευση οδηγεί σε πόλεμο υποστηρίζει η Angelina τονίζοντας πως“πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε όσα συμβαίνουν”. “Πρέπει να προσέξουμε τις χώρες που αντιμετωπίζουν τόσο δύσκολες καταστάσεις και να δώσουμε όσο περισσότερη στήριξη μπορούμε”, συμπληρώνει. ν ασου θυμίσουμε πως η ίδια έχει υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο την Κλεοπάτρα.

Δες στο TLIFE το βίντεο με όσα δήλωσε ο Brad Pitt, o Gerard Butler και άλλοι οι αγαπημένοι σου star

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε