Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Κatie Holmes μεταμορφώθηκε μέσα στα χρόνια! Δες τη στιλιστική της εξέλιξη…

Η Κatie Holmes μεταμορφώθηκε μέσα στα χρόνια! Δες τη στιλιστική της εξέλιξη…

Δες πως από ένα απλό κορίτσι απέκτησε τη δική της εταιρία ρούχων!

Η Κatie Holmes, η αλήθεια είναι, πως δεν μας απασχόλησε πολύ πριν ο Tom Cruise αποφασίσει πως αυτή θέλει να είναι η γυναίκα του. Το γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά και της σειράς Dawson’s Creek, που όλοι παρακολουθήσαμε και σίγουρα την είχαμε συμπαθήσει αφού ήταν η ωραία με τη καλή καρδιά πρωταγωνίστρια, μεταμορφώθηκε μέσα στα χρόνια σε μία γυναίκα με πλούσια ντουλάπα, πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και την δική της προσωπική collection με όνομα Holmes & Yang που πωλείται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Barneys της Νέας Υόρκης και Ηarvey Nichols στο Λονδίνο.

Η Κatie Holmes από το 1996 όπου πρωτοεμφανίστηκε αρκετά συνεσταλμένη με φούστα – μπλούζα σε στιλ σεντόνι εξέλιξε το στιλ της διατηρώντας ένα συντηρητικό χαρακτήρα ενώ από το 2010 μέχρι και σήμερα η Κatie αποτελεί μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες. Το 2012 πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας, είναι πρόσωπο καμπάνιας και το TLIFE σου αναλύει την στιλιστική εξέλιξη της Katie μέσα στα 16 αυτά χρόνια.

Αν πρέπει να σου πω ένα στοιχείο που διατήρησε μέσα στον χρόνο… είναι το μπλέ σκούρο χρώμα που φαίνεται να είναι από τα αγαπημένα της!

Για να δεις την εξέλιξη της Katie Holmes κάνε κλικ εδώ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε