Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Katy Perry έρχεται στους “Sims”

Η Katy Perry έρχεται στους “Sims”

Η Electronic Arts ανακοίνωσε το ξεκίνημα μιας εκτεταμένης και αποκλειστικής, δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της Katy Perry και των The Sims.

H δημοφιλείς σειρά παιχνιδιών Sims σε συνεργασία με την Perry ετοιμάζουν πολλά νέα παιχνίδια στο πλαίσιο του The Sims franchise, τα οποία θα περιέχουν ειδικό περιεχόμενο και εικονικά προϊόντα σχετικά με την Katy Perry.

Η συνεργασία βάζει μπροστά με μια ξεχωριστή συλλεκτική έκδοση για το The Sims 3 Showtime, η οποία θα λανσαριστεί τον Μάρτιο του 2012.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είναι φαν του παιχνιδιού εδώ και πολλά χρόνια δήλωσε: «Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο έχετε καταφέρει να ξετυλίξετε διαφορετικές ιστορίες μέσα από τους Sims χαρακτήρες επιλέγοντας διάφορα μονοπάτια καριέρας γι’ αυτούς και παρακολουθώντας την επιτυχία τους. Είναι τέλειο όταν βλέπω τους Sims να ερμηνεύουν τραγούδια πάνω στη σκηνή στο The Sims 3 Showtime, ακριβώς όπβς εγώ στην «California Dreams» περιοδεία μου, ακόμα και οι βίντεο-οθόνες με το με το μαλλί της γριάς βρίσκονται στο παιχνίδι! Μου αρέσει να σκέφτομαι πάντα τον εαυτό μου σαν ένα καρτούν, και τώρα είμαι μία Sim!»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε