Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η κόρη της Beckham μεγάλωσε και κλέβει λίγη από τη λάμψη της μαμάς της! Δες φωτογραφίες

Η κόρη της Beckham μεγάλωσε και κλέβει λίγη από τη λάμψη της μαμάς της! Δες φωτογραφίες

Η μικρή Harper Seven έχει γίνει ήδη σταρ…

Μπορεί να είναι μόλις 6 μηνών, αλλά έχει ήδη αρχίσει να γίνεται σταρ. Ο λόγος για την κορούλα του David και της Victoria Beckham, που όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο όμορφη. Η Harper Seven ντύνεται με τα ακριβότερα και πιο στιλάτα ρούχα και κλέβει λίγη από τη λάμψη της διάσημης μανούλας της.

 

Εξάλλου, μαμά και κόρη είναι αχώριστες, αφού η Victoria δεν αποχωρίζεται ποτέ την μικρή και την παίρνει μαζί σε κάθε επαγγελματικό της ταξίδι. Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε στο αεροδρόμιο, όπου ήταν και οι δυο ντυμένες στην τρίχα. Η Posh θέλει πάντα να είναι στη μόδα και το ίδιο κάνει και με την κορούλα της.

 

Το σίγουρο είναι όμως πως η διάσημη μανούλα της προσπαθεί να της δίνει όσο περισσότερη προσοχή μπορεί, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

 

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι και στα επαγγελματικά της η Victoria περνά μια πολύ δημιουργική περίοδο, αφού μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της έχουν ζητήσει να σχεδιάσει τα φορέματα τους για τα Oscars. Πρώτα στη λίστα είναι τα ονόματα της Charlize Theron, της Cameron Diaz, αλλά και της Gwyneth Paltrow.

Δες στο TLIFE φωτογραφίες της Victoria με την κορούλα της

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε