Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η κόρη της Ελπίδας: Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ, δεν ξέρω καν πως είναι η φωνή μου!

Η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας και του επιχειρηματία Στάθη Κατσαντώνη, επιτυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο του παιδικού ενδύματος μας συστήνεται.

Η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας και του επιχειρηματία Στάθη Κατσαντώνη, Ήρα Κατσαντώνη, είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο του παιδικού ενδύματος. Σπούδασε 

media και κοινωνιολογία στο Λονδίνο, δούλεψε για ένα χρόνο στην εταιρεία του πατέρα της και έπειτα πήγε στην Μόσχα, όπου εκεί ήταν ο σύζυγός της για επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Γυρίζοντας στην Ελλάδα αποφασίζει να κάνει τη δική της επιχείριση και ανοίγει ένα μαγαζί με παιδικά ρούχα.”Πιστεύω ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη από κομψά παιδικά ρούχα. Βρήκα την εταιρεία Cdec και αποφάσισα να συνεργαστώ με τη Γαλλίδα σχεδιάστρια Cordelia De Castellane και χαίρομαι πολύ για αυτό. Έχει δουλέψει για πολύ μεγάλους οίκους ως σχεδιάστρια και έχει μεγάλη εμπειρία, ενώ η μαμά της ήταν κολλητή φίλη της Χριστίνας Ωνάση και προσωπική της διακοσμήτρια” είπε στην εφημερίδα Espresso.

Η Ήρα διατηρεί το κατάστημά της στο Κολωνάκι όπου διάφορες επώνυμες το επιλέγουν για τα παιδιά τους και για δώρα όπως η Τζένη Μπαλατσινού,η φωτογράφος Calliope και η Έλλη Κοκκίνου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε