Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η κρίση…φέρνει μεγάλες συνεργασίες!

Η πεσμένη κίνηση στα νυχτερινά κέντρα οδηγεί στην συνένωση δυνάμεων από πολύ μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών.

Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες νυχτερινών μαγαζιών που βλέπουν τους χώρους τους σε πολλές περιπτώσεις χωρίς κόσμο. 

Η νύχτα έχει περιοριστεί σε δύο μέρες την εβδομάδα και ένας καλλιτέχνης όσο μεγάλος κι αν είναι δεν μπορεί να γεμίσει την πίστα. Το μυστικό όπλο είναι η συνεύρεση μεγάλων ονομάτων, πράγμα που θα συμβεί μέσα στην επόμενη σεζόν.

Η Μαρινέλλα δεν θα συνεχίσει και το χειμώνα το μιούζικαλ,σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, θέλει να επιστρέψει σε χώρους που γνωρίζει καλά και μπορεί να εισπράξει πιο άμεσα την αγάπη του κόσμου. Στη σκηνή μαζί της θα βρεθεί ο Πασχάλης Τερζής, που όπως εκμυστηρεύεται σε φίλους του, ανυπομονεί για την συνεργασία αυτή.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος από την άλλη, δεν θα συνεχίσει στην «Ιερά οδό» αφού για τον χειμώνα ήδη έχουν υπογράψει οι Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μαρκόπουλος. Ο ίδιος έχει δώσει τα χέρια με τον Αντώνη Ρέμο.

Τέλος, να αναφέρουμε την συνεργασία της Άννας Βίσση με τον Σάκης Ρουβά που αναμένεται να καθηλώσει τον κόσμο της Αθήνας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε