Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η. Λαδάς: ”Πίστευα εξαρχής ότι θα ταιριάζαμε πολύ ως ζευγάρι με την Ελεονώρα!”

Μιλά για τους gay, την Ελεονώρα Μελέτη και τον χορό!

”O χορός βγάζει ερωτισμό και πρέπει να τον προβάλλεις όσο μπορείς. Όταν έχεις και μια καλή παρτενέρ, όπως η Ελεονώρα, το εκμεταλλεύεσαι και το βγάζεις προς τα έξω. Αυτό είναι ο πραγματικός χορός. Αυτό είναι το αίσθημα, το πάθος, το στιλ που πρέπει να υπάρχει… Ποτέ δεν κάνω σχέση με μαθήτριά μου, με εξαίρεση δύο φορές”, δηλώνει στο Down Town, ο Έλληνας χορογράφος και χορευτής, Ηλίας Λαδάς, που γεννήθηκε στην Αμερική και κατοικεί μόνιμα στην Καλιφόρνια.

Η αποχώρησή του από το Dancing…

”Αιφνιδιάστηκα. Δεν το περίμενα. Βέβαια, δεν είμαι στεναχωρημένος γιατί είναι παιχνίδι. Απλώς δεν περίμενα να φύγουμε τώρα. Η Ελεονώρα ήταν για τελικό. Από την άλλη, είμαι ευχαριστημένος που φτάσαμε ως εδώ… Μπορεί από μέσα μας να πιστεύαμε ότι αξίζαμε τον τελικό, αλλά δεν το είχαμε συζητήσει γιατί ξέραμε ότι το παιχνίδι είναι απρόσμενο.”

Η άποψή του για την Ελεονώρα πριν το σόου…

”Την Ελεονώρα δεν την γνώριζα -βλέπεις δεν ήμουν καν στην Ελλάδα όταν έκανε τον ”Πρωινό καφέ”. Την είχα ακουστά όμως, και την έψαξα στο Internet όταν γινόταν συζήτηση για πιθανούς συμμετέχοντες στο σόου. Ήθελα να είναι παρτενέρ μου λόγω προσωπικότητας αλλά και για το look της. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα: ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια. Πίστευα εξαρχής ότι θα ταιριάζαμε πολύ ως ζευγάρι.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε