Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Lady GaGa στην Oprah!

Η Lady GaGa στην Oprah!

Αντάλλαξαν δώρα, μίλησαν για μόδα αλλά και για το τι συνέβη και ακύρωσε συναυλία σε πανεπιστήμιο!

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady GaGa ήταν καλεσμένη στην πιο ισχυρή παρουσιάστρια της Αμερικής, Oprah!

Xτες βράδυ λοιπόν το show ήταν διαφορετικό και ανατρεπτικό! Αρχικά οι δύο διάσημες γυναίκες αντάλλαξαν δώρα…
Η Lady GaGa έδωσε στην Oprah ένα από τους αγαπημένους της φιόγκους-περούκες σε καστανό χρώμα φυσικά αλλά και ένα ζευγάρι γυαλια ηλίου Jean Paul Gaultier! H δημοφιλής παρουσιάστρια όμως δεν την άφησε έτσι και έβαλε τον προσωπικό της σεφ Art Smith να της ετοιμάσει ένα πολυτελές νότιο πρωινό από τηγανιτό κοτόπουλο και βάφλες!

Η GaGa, όπως ζήτησε να τη φωνάζει και η Oprah είχε ναγκαστεί να ακυρώσει συναυλία της στο Purdue University!
Στην Oprah είπε: «Έπαθα αφυδάτωση και ξαφνικά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν αδύνατο να συνεχίσω. Η συναυλία θα δοθεί στις 26 του μήνα. Τώρα είναι όλα καλά».

Φυσικά δεν γινόταν να μη ρωτηθεί για το στυλ της όπου ήταν και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συζήτησης! Η Lady G ζήλεψε τρελά τον James Cameron με το Avatar και χαρακτηριστικά είπε ότι την πρόλαβε και πως σχεδίαζε να βαφτεί ολόκληρη μπλε!

Ρωτήθηκε και για το αν έχει βοήθεια από στυλίστες για να καταφέρνει όλες αυτές τις εκκεντρικές εμφανίσεις… Απάντησε: «Κάθε πρωί που ξυπνάω σκέφτομαι τι θα κάνω για να εντυπωσιάσω.Ναι, έχω ειδικούς δίπλα μου που με σμβουλεύουν».

Στην τραγουδίστρια δόθηκαν και τα έυσημα για το disco-σουτιέν που φορούσε στο “Just Dance”! Στη συνέχεια είπε πως δεν πρόκειται να αποκαλύψει το μέγεθος στο σουτιέν της αλλά αποκάλυψε πόσο πολύ της αρέσουν τα παπούτσια των stripper και ότι αγοράζει πανάκριβα ζευγάρια από αυτά! Τι να πει κανείς;

Εβίτα Τσιλοχρήστου

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε