Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Μ. Λάμπου στο TLIFE για τις εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ, τον σύντροφό της και το μαγαζί τους!

Η γνωστή ηθοποιός από τα “Μυστικά της Εδέμ” μίλησε για το ρόλο της στη σειρά και την απόφασή της να ανοίξει με τον σύντροφό της εστιατόριο με αυθεντικές ιταλικές συνταγές…

Δυναμική, ευαίσθητη και πάντα χαμογελαστή. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της Μάντυς Λάμπου που θα ακούσεις να λένε οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί της. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια από τα “Μυστικά της Εδέμ” και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, μέσα από το ρόλο της “Εριέττας”.

 

Η γνωστή ηθοποιός, παρά της δυσκολίες της εποχής προσπαθεί να βρει τη θετική πλευρά των πραγμάτων και βλέπει σαν ευκαιρία για αφύπνιση την οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Εδώ και λίγο καιρό, μάλιστα, έχει ανοίξει με τον σύντροφό της ένα εστιατόριο στην Καισσαριανή με αυθεντικές ιταλικές πίτσες.

 

Ο έρωτάς της με τον Ιταλό σεφ Αντρέα Σεράνι ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσουν το δικό τους εστιατόριο, την “Nonna Edda” ( ή γιαγιά Έλντα), που ενίχυσε και την απόφαση τους να ζήσουν στην Ελλάδα. Παρά το επιχειρηματικός της βήμα, η Μάντυ συνεχίζει να θεωρεί την υποκριτική ως την μεγάλη της αγάπη που δεν σταματά ποτέ να την ιντριγκάρει.

 

Διάβασε τι λέει στο TLIFE η Μάντυ Λάμπου για την πιτσαρία που έχει ανοίξει με τον σύντροφό της και τις εξελίξεις στη σειρά

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε