Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Μ. Μαγγίρα αποκαλύπτει στο TL!fe τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

Η Μπέτυ Μαγγίρα, μίλησε στο TL!fe για την μητρότητα, τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Πριν εφτά μήνες η Μπέτυ Μαγγίρα έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη της, Ανδριάννα. Η ίδια είναι ξετρελαμένη με τη μικρή και δεν θέλει να την αποχωρίζεται στιγμή από κοντά της. “Είναι κάτι που δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το ζήσεις. Είναι μοναδικό, η εμπειρία είναι καταπληκτική και όσο μεγαλώνει γίνεται και καλύτερη γιατί αντιλαμβάνεται πράγματα και επικοινωνεί πολύ καλύτερα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από το φθινόπωρο η Μπέτυ θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή “Exclusive”. Η όμορφη παρουσιάστρια θεωρεί ότι η εκπομπή δεν πρόλαβε να δείξει τη δυναμική της, αφού προβλήθηκε μόλις για δύο μήνες “Ξεκινήσαμε μέσα Απρίλη και τελειώσαμε μέσα Ιουνίου”, λέει. Επίσης, πιστεύει ότι το μικρό διάστημα προβολής της εκπομπής, ουσιαστικά την βοήθησε στο να εξοικοιωθεί και να συνεχίσει δυναμικά με την ομάδα της από το φθινόπωρο. “Πήραμε το κολάι, και θα βοηθήσει αυτό πιστεύω στη νέα σεζόν”, αναφέρει. 

Τέλος, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή “Genius”, ενώ αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται του χρόνου να την δούμε μαζί με την αδελφή της Ματθίλδη σε ένα live show. “Θα αρχίσω να το δοκιμάζω για να δούμε αν θα κάνω κάτι σχετικά με αυτό, μόλις γυρίσω από τις διακοπές μου. Έχω μια πολύ ωραία ιδέα και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε