Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η. Μαμαλάκης: “Δεν υπάρχει μεγαλύτερο φάρμακο όταν έχεις ένα πόνο, από το να δουλέψεις!”

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλά για την απώλεια της συζύγου του, το “Top Chef” και την Ευγενία Μανωλίδου!

Μεγάλη δύναμη ψυχής και κουράγιο φαίνεται πως δείχνει ο αγαπημένος τηλεοπτικός chef Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος λίγο καιρό μετά το χαμό της αγαπημένης του συζύγου επιστρέφει στην τηλεόραση, προσπαθώντας μέσω της εργασίας να ξεχαστεί και να αντιμετωπίσει την απώλειά της.

 
Ο Ηλίας μετά από 37 χρόνια στο πλερό της αγαπημένης του Στέλλας και την προσπάθειά του να την κρατήσει στη ζωή, προσπαθεί να προσαρμοστεί με την απώλειά της, στέκεται στα πόδια του και κάνει μια νέα αρχή.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά του, αφού μένει στο ίδιο σπίτι, κάνει τα ίδια πράγματα, πηγαίνει στο γραφείο, στα γυρίσματα και του αρέσει να μένει μόνος. “Μου αρέσει να βιώνω όλα μου τα θέματα σε βάθος. Τώρα τι θα αλλάξει αύριο-μεθαύριο δεν το ξέρω”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Παράλληλα, ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλά για το θάνατο της γυναίκας του και για το τι έχει αλλάξει στη ζωή του. “Πηγαίνω λίγο πιο αργά από το συνηθισμένο αυτήν την περίοδο. Έχασα την γυναίκα μου πριν μερικούς μήνες και όλα έχουν υποχωρήσει, όλα βρίσκονται σε μια αδυναμία, αλλά δεν νομίζω ότι όλα όσα έχουν δημιουργηθεί μπορούν να χαθούν από τη μια στιγμή στην άλλη”, λέει.
 
Ακόμη, ο ίδιος αποκαλύπτει πως τώρα που έμεινε μόνος δεν του αρέσει να μαγειρεύει στο σπίτι. “Δεν έχω κέφι να μαγειρέψω. Μπορώ να κρίνω το φαγητό του άλλου, μπορώ να φάω το φαγητό του άλλου, αλλά τι να μαγειρέψω και να τρώω μόνος μου. Δεν έχει αξία!”, υπογραμμίζει.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε