Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η. Μαμαλάκης για τη σύζυγό του Στέλλα: ”Δεν πηγαίνω στο νεκροταφείο. Η ψυχή της είναι μαζί μου”!

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλάει για τον θάνατο της συζύγου του, Στέλλας.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλάει για τον χαμό της συζύγου του, Στέλλας μετά τη μάχη της με την επάρατη νόσο. ”Η Στέλλα είναι ζωντανή, δίπλα μου. Δεν μπορεί να φύγει. Είμαστε 38 χρόνια μαζί. Μου λείπει πάρα πολύ. Δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει. Και παιδιά να είχα θα ήταν παντρεμένα, με εγγόνια κτλ. Αλλά εγώ γυρίζω στο σπίτι και είναι άδειο. Ξαπλώνω και δεν υπάρχει ένα ζευγάρι πόδια να ζεστάνει τα δικά μου. Μοναξιά, πολλή μοναξιά”, δηλώνει στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Και συνεχίζει: ” Η Στέλλα έζησε 14 χρόνια ως υπάκουη ασθενής. Δαμάζεται ο καρκίνος όλο και περισσότερο αλλά ολοκληρωτικά δεν θα δαμαστεί ποτέ. Ταξιδέψαμε, γελάσαμε, κάναμε διακοπές. Ήμασταν συνομήλικοι. Η Στέλλα ήταν γεννημένη στις 15 Νοεμβρίου και εγώ στις 21 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου, το ’49. Βέβαια κάποια στιγμή θα συναντηθούμε, δεν ξέρω αν θα με θυμάται γιατί ποιος ξέρει τι είναι εκεί πάνω. Δεν πηγαίνω στο νεκροταφείο. Δεν πιστεύω ότι είναι εκεί η ψυχή της. Η ψυχή της Στέλλας είναι μαζί μου. Είναι δίπλα μου την ώρα που κάνω τηλεόραση. Και τώρα, στο Top Chef θα είχε γίνει φιλενάδα με όλα τα κορίτσια της παραγωγής. Καμιά φορά θα γελούσαν και ο σκηνοθέτης θα φώναζε: Εσείς στο βάθος, ησυχία. Θα ήταν ένα κομμάτι της ομάδας. Όχι, δεν είναι στα νεκροταφεία, δεν της ταιριάζουν”.

Στη κηδεία της ο Ηλίας ζήτησε να μην στείλουν λουλούδια αλλά να δώσουν χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού. Και εξηγεί το γιατί: ”Το λουλουδάκι θα μαραθεί. Ενώ με τα χρήματα που κάνει ένα στεφάνι μπορείς να θρέψεις ένα παιδάκι για 10 μέρες για 5 μέρες. Μπορεί να πληρωθεί ο μισθός μιας κοινωνικής λειτουργού που βοηθάει ένα παιδί. Η Στέλλα θα το ήθελε πολύ αυτό το πράγμα, πολύ θα το αγαπούσε”.

Όσον αφορά το Top Chef λέει: ”Κάποια παιδιά που έχουν τελειώσει σχολές μαγειρικής και έχουν δουλέψει σε εστιατόρια διαγωνίζονται για 50.000€. Συγκινητικό είναι. Είναι μια εργασιοθεραπεία. Άλλωστε είμαι σίγουρος και η Στέλλα δεν θα ήθελε ούτε να γκαντεμιάσω ούτε να πάθω κατάθλιψη”. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε