Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Μαρία επισκέφτηκε τον Φώτη στο Maquillazoo! Το TLIFE ήταν εκεί!

Ο Φ. Σεργουλόπουλος είναι κι επιχειρηματίας! Με πολύ καλή διάθεση και μπόλικη αισιοδοξία τον πετύχαμε στη νέα του λατρεία, το maquillazoo! O Φώτης επιμένει “κεντρικά” και δεν μπορούσε να μην έχει συμπαραστάτη του σε όλο αυτό τη σύντροφο της ζωής του όπως ο ίδιος έχει αποκαλέσει, τη Μαρία Μπακοδήμου!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πλέον κι επιχειρηματίας! Με πολύ καλή διάθεση και μπόλικη αισιοδοξία τον πετύχαμε στη νέα του λατρεία, το Maquillazoo! O Φώτης επιμένει “κεντρικά” και δεν μπορούσε να μην έχει συμπαραστάτη του σε όλο αυτό τη σύντροφο της ζωής του όπως ο ίδιος έχει αποκαλέσει, τη Μαρία Μπακοδήμου

Πετύχαμε τον ίδιο σε ρόλο οικοδεσπότη και τη Μαρία σε αυτόν της επισκέπτριας! Οι δύο τους πέρασαν πολύ καλά και φυσικά… περιποιήθηκαν τους εαυτούς τους! Η Μαρία δεν αποχωριζόταν τα πινέλα! Ο χώρος είναι πραγματικά ζεστός και χαλαρός και δίνει μια τεράστια νότα αισιοδοξίας στο κέντρο της Αθήνας! Φυσικά τον Φώτη δεν το αφήσαμε σε ησυχία και μας έδωσε όλες τις απαντήσεις για το Maquillazoo!

Πώς ήρθε η ιδέα στον γλυκό παρουσιαστή για αυτή την επιχειρηματική κίνηση;
“Η ιδέα μού ήρθε μαζί με την πολύ καλή μου συνεργάτιδα και φίλη την Πατρίσια Παπαβασιλοπούλου.Τόσα χρόνια δουλεύουμε μαζί στην τηλεόραση και ξέρουμε κι έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με τις γυναίκες! Θάλαμε να κάνουμε κάτι και σκεφτήκαμε να συνεργαστούμε για να φτιάξουμε κάτι για τη γυναίκα! Πρέπει να ξεφύγει από τα πρότυπα ότι μια γυναίκα πρέπει να ‘ναι “κάπως”, αλλά θα πρέπει να έχει δικαίωμα και στην ομορφιά! Δηλαδή να μην αναγκάζεται μια γυναίκα να μοιάσει μ’ένα είδωλο αλλά να είναι η ίδια η προσωπικότητά της, η οποία θα τη βοηθήσει να είναι ακόμη πιο όμορφη και να φτιάχνεται και να της φτιάχνει και η διάθεση! Και θέλαμε να κάνουμε και κάτι το οποίο θα είναι πάρα πολύ εύκολα προσβάσιμο,δηλαδή να είναι ένα κανονικό μαγαζί, όχι κάτι exclusive, να μπορεί να μπει μέσα όλος ο κόσμος! Και οι τιμές είναι πολύ χαμηλές αλλά κι επειδή είναι στο κέντρο της πόλης που ο κόσμος κινείται, βγαίνει και γενικότερα έχει την άνεση να μπει και να βγει χωρίς κανένα “κράτημα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε