Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η μάχη του Michael Douglas με τον καρκίνο

Παραμένει δύσκολη η μάχη του Michael Douglas με τον καρκίνο στο λάρυγγα…

Παραμένει δύσκολη η μάχη του Michael Douglas με τον καρκίνο στο λάρυγγα. Ο διάσημος ηθοποιός καθώς συνόδευε την 7χρονη κόρη του Cary, στο σχολείο φαινόταν χλωμός και καταπονεμένος.

Ο Michael είναι επικεντρωμένος στην ανάρρωση του, είπε μια γυναίκα. Είναι δύσκολος ο αγώνας αλλά οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι, επειδή η θεραπεία του πάει πολύ καλά. Πιστεύουν ότι τα πάει πολύ καλά και ας μην φαίνεται από την εξωτερική του εμφάνιση.

Η σύζυγος του Kathrine Zeta Jones, έχει αφήσει στην άκρη την καριέρα της και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Άφησε στην μέση τον ρόλο, στην ταινία που θα πρωταγωνιστούσε γιατί δεν ήθελε να βρίσκεται μακριά από τον Michael. 

Η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε ότι η ακτινοθεραπεια και η χημειοθεραπεία του έχουν δημιουργήσει πληγές στο στόμα και του είναι πάρα πολύ δύσκολο να φάει και να καταπιεί. Έτσι εξηγειται η απότομη απώλεια βάρους του ηθοποιού.

                          

Παραδέχτηκε επίσης ότι ο καρκίνος του είχε εξαπλωθεί πέραν του αρχικού όγκου της, και τώρα ήταν χειρότερη από την πρώτη, εξηγώντας ότι η ασθένειά του ήταν στο στάδιο τέσσερα και ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ένα τέτοιο στάδιο να αποβεί μοιραίο.  Είπε ότι οι καταχρήσεις που έκανε  είναι η πιο πιθανή αιτία που αρρώστησε. Ωστόσο, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι υπάρχουν 80% πιθανότητες να νικήσει την ασθένεια.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε