Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η μεγάλη περιοδεία του Αντώνη Ρέμου σε όλη την Ελλάδα

Η Cyta Ελλάδος είναι ο μεγάλος χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου.

Τη στήριξή της σε ένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου προσφέρει η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Η εταιρεία θα συνοδεύσει τον Αντώνη Ρέμο στη φετινή του περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, συμμετέχοντας σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι «επί σκηνής», επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να προσφέρει σε όλους μας και αυτό το καλοκαίρι στιγμές αληθινής ξεγνοιασιάς.

Σε δήλωσή της η Μαρίνα Νικολάου, διευθύντρια Marketing της Cyta Ελλάδος, στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου για την ανακοίνωση της συνεργασίας ανέφερε τα εξής: «Ο Αντώνης είναι μαζί μας από το ξεκίνημά της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Μαζί λάβαμε μέρος στη μουσική παράσταση «Τραγουδώ το Νησί Μου» στο Ηρώδειο, μαζί ανάψαμε αργότερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ πρόσφατα ο Αντώνης γιόρτασε μαζί μας και την είσοδό μας στην Αττική. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να τον συνοδεύσουμε σε αυτή του την περιοδεία. Σκοπός μας είναι πάντοτε να ανταποδώσουμε έμπρακτα την αγάπη που εισπράττουμε ως νέα εταιρεία στην Ελλάδα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε