Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Η μεγαλύτερη αντίπαλος της Ρίας Αντωνίου στο Dancing! Δες όλα τα ζευγάρια του τελικού

Την όμορφη Ελληνίδα την αγαπάει το κοινό αλλά δεν την θέλει η επιτροπή, την μελαχρινή αντιπαλό της την λατρεύει η επιτροπή αλλά δεν την συμπαθεί το κοινό! Ποια θα επικρατήσει;

Η Ρία Αντωνίου έκανε την έκπληξη περνώντας στον τελικό του Ballando con le stelle! Από την αρχή η όμορφη Ελληνίδα δέχθηκε τα πυρά της κριτικής επιτροπής αλλά παρόλα αυτά είχε την αγάπη του ιταλικού κοινού! Το ξανθό μοντέλο κέρδισε την αγάπη του κόσμου και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τους ιταλικού show άλλους πέντε δυνατούς αντιπάλους.

Η δυνατότερη από αυτούς είναι η sexy Anna Tatangelo. Η μελαχρινή τραγουδίστρια έχει την εύνοια της επιτροπής του ιταλικού “Dancing” αλλά φαίνεται πως ο κόσμος δεν την συμπαθεί και τόσο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο τελευταίο live απέσπασε τέσσερα 10άρια και πολλοί θεώρησαν ότι αυτό έγινε μόνο και μόνο για να μείνει στον τελικό αφού το κοινό δεν την στήριξε με την ψήφο του.

Ποια είναι η δυνατότερη αντίπαλος της Ρίας

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει ξεχωρίσει τόσο για την φωνή της όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση. Το όνομά της έχει ακουστεί πολύ κατά την διάρκεια του show αφού έχει απασχολήσει αρκετέ φορές τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της γειτονικής χώρας με πικάντικες λεπτομέρειες από την ερωτική της ζωή.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε