Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η “μεταμόρφωση” της Κατερίνας Θάνου!

Χαλαρή και με αέρα ντίβας εμφανίστηκε για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια στο δικαστήριο η γνωστή αθλήτρια.

Μπορεί να την γνωρίσαμε με τις φόρμες και τα σορτσάκια στο στάδιο του στίβου, αλλά η Κατερίνα Θάνου φαίνεται πως από τότε που απομακρύνθηκε από τον πρωταθλητισμό απέκτησε μια πιο γοητευτική και κομψή εμφάνιση.

 

Η πρώην Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε χθες στα δικαστήρια της Ευελπίδων με ανοιξιάτικο outfit και με αέρα μοντέλου, κατι στο οποίο δεν την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Η Κατερίνα Θάνου παρουσιάστηκε ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, για να καταθέσει σχετικά με τις κατηγορίες που την βαρύνουν, σύμφωνα με τις οποίες, σκηνοθέτησε τροχαίο ατύχημα με τον Κώστα Κεντέρη προκειμένου να αποφύγουν τεστ αναβολικών και φαρμάκων την παραμονή της Ολυμπιάδας του 2004.

(Φωτο reuters) Έξω από την Ευελπίδων!

Η εμφάνισή της βέβαια, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς ενώ συνήθως φοράει τζιν, φόρμες και αθλητικά παπούτσια, αυτήν τη φορά έκανε τη διαφορά. Η ίδια έδειχνε πολύ χαλαρή και άνετη. Ήταν ντυμένη στα λευκά με ένα κοντό μίνιμαλ φόρεμα και ένα μακρύ λευκό παλτό και φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου. Έδειχνε πολύ κομψή και ιδιαίτερα αλλαγμένη…

 

Δες φωτογραφίες της Κατερίνας Θάνου για να καταλάβεις τη θεαματική της “μεταμόρφωση”:

2000 Η Κατερίνα Θάνου κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα στους ολυμπιακούς του Σίδνεϋ

2004: Με casual look λίγο μετά το σκάνδαλο με το τροχαίο…

2005: Συντηριτική εμφάνιση στο δικαστήριο για την υπόθεση με τον Κεντέρη!

2011: Η χθεσινή εμφάνιση της Κατερίνας Θάνου στο δικαστήριο!

Δες εδώ περισσότερες εμφανίσεις της!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε