Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Η μούσα του οίκου Louis Vuitton είναι… Ελληνίδα!

Το νεαρό μοντέλο φωτογραφήθηκε για αμερικανικό περιοδικό, ανοίγοντας τα “φτερά” του για διεθνή καριέρα…

Μια μοναδική φωτογράφηση με προοπτικές διεθνούς καριέρας έκανε η Μις Παγκόσμιος Τουρισμός Άβελυν Τζενετάκου. Το νεαρό μοντέλο πόζαρε για κορυφαίο περιοδικό των ΗΠΑ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 
Φορώντας μία midi φούστα του οίκου Louis Vuitton, συνδυασμένη με τοπ της ίδιας φίρμας, με styling που παραπέμπει στη δεκαετία του ’60 και με φόντο την Εθνική Βιβλιοθήκη της Αθήνας, η Άβελυν Τζενετάκου πόζαρε για το περιοδικό Genlux, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια της γενικής διευθύντριας του οίκου Caroline Krug, η οποία ζήτησε να δει το book της Ελληνίδας καλλονής.
 
Η φωτογράφηση έγινε στο κέντρο της Αθήνας, στα σκαλιά του επιβλητικού κτιρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης στην οδό Πανεπιστημίου, με την Άβελυν να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Μάλιστα, η επιτυχημένη φωτογράφηση μάγεψε τη διευθύντρια του κορυφαίου οίκου,η οποία ζήτησε  να δει τις προηγούμενες δουλειές της, θέτοντάς την πρώτη στη λίστα των υποψήφιων μοντέλων που θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της Louis Vuitton.
 
Η Αβελυν Τζανετάκου, αν και καινούργια στον χώρο της μόδας, έχει καταφέρει με αργά και σταθερά βήματα να κατακτήσει ό,τι άλλα μοντέλα δεν έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια. Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τη Μάνη, αν και μόλις 20 χρονών, έχει στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς κατακτώντας τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός τον περασμένο Μάιο.

 
Στην ηλικία μόλις των 15 ετών, η ίδια ζήτησε από τους γονείς της να φοιτήσει σε σχολή μοντέλων. Παρόλο που εκείνοι ήταν αρχικά αντίθετοι με μία τέτοια προοπτική, τελικά τη βοήθησαν να φοιτήσει σε σχολή μοντέλων και έτσι κατάφερε να αποκτήσει τις γνώσεις που ήθελε για να μπορέσει να ασχοληθεί τελικά με τον χώρο.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε