Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η μουσουλμάνα Μις Αμερική που χόρευε σε στριπ κλαμπ!

Για πρώτη φορά στην ιστορία των αμερικάνικων καλλιστείων παίρνει το στέμμα μία μουσουλμάνα!

Η Rima Fakih, μία 24χρονη μετανάστρια από το Λίβανο που κατάφερει να διακριθεί και να πάρει τον τίτλο Mις Αμερική ανάμεσα σε 50 κοπέλες.

Μετά την στέψη της κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν την συμμετοχή της σε διαγωνισμό χορού σε στύλο σε στριπ κλάμπ του Detroit το 2007. 

Η Mις Αμερική χορεύει στο στύλο

Η Fakih εμφανίζεται με σέξι κοντό σορτσάκι και ψηλοτάκουνα παπούτσια να χορεύει ενώ φωτογραφίζεται και με το μπούστο της γεμάτο δολάρια. Οι φωτογραφίες αυτές έχουν κλονίσει την νίκη της στα καλλιστεία κι έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Η Fakih στο στριπ κλαμπ του Detroit το 2007

Το μοντέλο έχει γεννηθεί στο Λίβανο αλλά μετακόμισε στην Αμερική μαζί με την οικογένειά της όταν αήταν ακόμα μωρό. Μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη και τώρα κατοικεί στο Μίσιγκαν. Ενώ πήγε σε καθολικό σχολείο, η οικογένειά της τηρεί και τα χριστιανικά και τα μουσουλμανικά έθιμα, όπως δήλωσε η ίδια στην επιτροπή των καλλιστείων.

Η εμφάνισή της που ξεχώρισε ήταν αυτή με το μαγιό, όπου η κριτές θαύμασαν το υπέροχο σώμα της μελαχρινής καλλονής. Πααρόλο που παραλίγο να πέσει όταν πάτησε την ουρά τις εντυπωσιακής τουαλέτας η Rima κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βγει πρώτη!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε