Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Μπουλέ ψάχνει κάποιον να την ξυπνάει!

Μετά από το επίσημο ανακοινωθέν του ANT1, η Νάντια μας ενημέρωσε για τα επαγγελματικά της σχέδια αυτό το καλοκαίρι μέσω twitter!

Μετά από το επίσημο ανακοινωθέν του ANT1, η Νάντια μας ενημέρωσε για τα επαγγελματικά της σχέδια αυτό το καλοκαίρι μέσω twitter! Η καλή σχέση που διατηρεί με το κανάλι του Αμαρουσίου και τους ανθρώπους του επιβεβαιώνεται μέσα από την ανάθεση της κεντρικής παρουσίασης της καλοκαιρινής αυτής εκπομπής! Το συγκεκτριμένο πρωινό πρόγραμμα θα είναι και ένα crash test για την Νάντια, τη στιγμή που τίποτα δεν είναι σίγουρο για το πρωινό του ANT1 την επόμενη σεζόν!

Η Νάντια αγχώνεται τόσο για την προετοιμασία όσο και για το πρωινό ξύπνημα και για το λόγο αυτό ζητάει κάποιον να την ξυπναέι στις 5 το πρωί : «Ξεκίνησε η προετοιμασία! Από τη Δευτέρα θα ξυπνάμε -ο Θεός να δώσει- πολυυυύ πρωί για να κάνουμε καλοκαιρινό παρεάκι, όσοι θα μείνουμε στην Αθήνα και όσοι θα μας γνέφετε από κάποια παραλία 🙂 Είναι δύσκολες οι μέρες και η εποχή, αλλά θα βρίσκουμε λόγους για να σπάει η μαυρίλα. Ευχαριστώ τρελά για τα ενθαρρυντικά σχόλια, αν βρίσκεται κάνεις που να ξυπνάει τα καλοκαίρια κατά τις 5, ας βοηθήσει!»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε