Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Ναταλία Δραγούμη στο ΤLIFE: “Θα ήθελα να ήμουν skinny”

H N. Δραγούμη μιλάει με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες της, τα μυστικά της, το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και δίνει συμβουλές για τις αναγνώστριες του TLIFE.

Ποια είναι τα fitness μυστικά της; Τι γυμναστική κάνει και έχει τόσο γυμνασμένο σώμα; Πώς έχασε τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της; Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει στο TLIFE…

Ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής;
Τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει κάτι νέο: δεν τρώω το βράδυ. Δεν το συστήνω, με την έννοια πως οι διατροφολόγοι λένε πως πρέπει να τρως, αλλά δεν τρώω καθόλου. Τρώω μέχρι το μεσημέρι. Προσέχω αλλά δεν κάνω δίαιτα, να τρώω δηλαδή μόνο σαλάτες, τρώω κανονικά μέχρι το μεσημέρι και μετά δεν τρώω τίποτα.

Χρειάστηκε ποτέ να κάνεις δίαιτα;
 
Ναι αμέ. Φυσικά εγώ αυτό θεωρώ δίαιτα… Να διακόψω το βραδινό! Χρειάστηκε στις 2 εγκυμοσύνες μου γιατί είχα πάρει πολλά κιλά. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχω πάρει 3 κιλά, τα οποία δυσκολεύομαι να χάσω. Δεν είμαστε και 25 χρόνων. Από κάποια ηλικία και μετά δεν τα χάνεις τόσο εύκολα. Εγώ πάντα έχανα πάρα πολύ εύκολα ό, τι έπαιρνα. Τα τελευταία 3 χρόνια προσπαθώ να χάσω 3 κιλά. Τα χάνω και τα ξαναπαίρνω!
Με τη γυμναστική ασχολείσαι;
 
Ασχολούμαι. Όχι αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, λόγω κάποιων υποχρεώσεων. Αλλά γενικώς ασχολούμαι. Κάνω beach volley στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που έχει εγκαταστάσεις και είναι εξαιρετικό. Κάνω personal και ενίοτε ασκούμαι στο Ζηρείνιο που είναι η ομάδα της σχολής Μωραϊτη. Ως απόφοιτη της σχολής, κάνω προπονήσεις μαζί με την ομάδα του Μωραΐτη που είναι και εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε