Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Ποια είναι τα DOs και ποιά τα DON’Ts της φετινής σεζόν;

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Ποια είναι τα DOs και ποιά τα DON’Ts της φετινής σεζόν;

Όσος χρόνος κι αν περάσει κάποια κομμάτια παραμένουν σταθερά… Το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος που τα φοράς! Η fashion editor σου δείχνει τους νέους τρόπους της φετινής μόδας.

Στη μόδα όλα επιτρέπονται αρκεί να τα χειριστείς σωστά, καλόγουστα και με άποψη. Κάθε σεζόν όμως έχει τους δικούς της νέους κώδικες…

Κάθε χρονιά νέα trends έρχονται και επιβάλλουν τους κανόνες τους ενώ το καλοκαίρι ως εποχή πάντα θέτει τους όρους του. Κάποια κομμάτια βέβαια είναι διαχρονικά και απλώς αλλάζει ο τρόπος που τα φοράμε. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται κανείς να σου πει να αποσύρεις πράγματα από τη ζωή σου, απλά να τα φορέσεις αλλιώς!

Δεν είναι λάθος να έχεις ένα συγκεκριμένο στιλ και να συνδυάζεις με έναν τρόπο τα ρούχα σου γιατί όλες λίγο ή πολύ έχουμε ένα μοτίβο και δύσκολα το αλλάζουμε. Παρ’ όλα αυτά το να παίρνεις φρέσκα στοιχεία και να τα προσθέτεις σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις την απόλυτη ανανέωση.

Η Σοφία Σούζα, fashion editor του TLIFE επιλέγει ό, τι πιο φρέσκο υπάρχει στα μαγαζιά και φέρνει νέο αέρα σε κάποια από τα πιο κλασικά κομμάτια της εποχής. Τόλμησε λοιπόν και ανανεώσου χωρίς να αλλάξεις τίποτα!

/

DO

Αγαπημένο τζιν γιατί δεν είναι ούτε πολύ φαρδύ ούτε πολύ στενό. Φέτος θα το φορέσεις με bustier που αφήνει ακάλυπτη την κοιλίτσα και είναι super τάση, Mary Janes αντί για κλασικές γόβες, μπομπέ σκουλαρίκια και φάκελο. Έτσι θα δώσεις έναν girlie pin up χαρακτήρα στο look σου και θα ανανεώσεις το παλιό τζιν.

DON’T

Άφησε το κλασικό μπουστάκι που θυμίζει κορσέ αλλά και το κλασικό τιρκουάζ χρώμα. Παίξε με pastel, με floral prints ή με έντονα χρώματα στο τοπ σου. Μην επιλέξεις κλασικές εσπαντρίγιες που δείχνουν τόσο …last year αλλά κάτι πιο θυληκό και ανατρεπτικό. Τόλμησε και δεν θα βγεις χαμένη.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε