Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η οικογένεια Douglas σύσσωμη στο πλευρό του Michael!

Ο πατέρας του μετακόμισε για να βρίσκεται δίπλα του

Ενώ ο Michael Douglas δίνει μάχη με τον καρκίνο, ο πατέρας του Kirk βρίσκεται στο πλευρό του. Μάλιστα ο ηθοποιός με την 93χρονη γυναίκα του, πρόσφατα μετακόμισαν για να βρίσκονται κοντά στον Michael.

Ακόμη, ο βετεράνος του κινηματογράφου δήλωσε μέσα από την σελίδα του στο Myspace, τα εξής: “Θαυμάζω τον γιο μου. Είναι παλικάρι. Μίλησε με ειλικρίνεια και χιούμορ για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο”.

Το ίδιο ειλικρινής ήταν ο 65χρονος Michael και με τα παιδιά του. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την ασθένεια του, τους μίλησε ανοιχτά. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε την ώρα που πήγαινε την κόρη του στο σχολείο. Ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να επιστρέψει στις καθημερινές του συνήθειες. Απ’ ότι φαίνεται είναι αισιόδοξος και αποφασισμένος να βγει νικητής. Άλλωστε, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του!

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός αναγκάστηκε να μετακομίσει μαζί με την σύζυγό του Catherine Zeta-Jones και τα παιδιά του από την περιοχή Bermuda, στην Νέα Υόρκη για χάρη του γιού του.  Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο γιος του Dylan αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, που χρειάζονται συγκεκριμένη θεραπεία και γι’ αυτό αναγκάζονται να επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε