Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ι. Παππά: Ξαφνικά είδα παντού στο Ίντερνετ να αναφέρεται ότι πέρασα μια περίοδο κατάθλιψης

Ι. Παππά: Ξαφνικά είδα παντού στο Ίντερνετ να αναφέρεται ότι πέρασα μια περίοδο κατάθλιψης

Ωριμότερη και πιο δυνατή οριοθετεί εκ νέου τη ζωή τοποθετώντας τον εαυτό της εκεί ακριβώς που επιθυμεί: στο θεατρικό σανίδι.

Η Ιωάννα Παππά παρά την εύθραυστη φιγούρα και τη ρομαντική φυσιογνωμία της έδειξε περίσσιο θάρρος και δύναμη, όταν επέλεξε τον δύσκολο δρόμο: να αποτινάξει από πάνω της την ταμπέλα της ωραίας ενζενί. Το φετινό καλοκαίρι επιβραβεύεται με έναν ακόμη σπουδαίο ρόλο, αυτόν της Ιφιγένειας στην τραγωδία του Ευριπίδη “Ιφιγένεια εν Αυλίδι”. Ωριμότερη και πιο δυνατή μιλάει στο Close up και οριοθετεί εκ νέου τη ζωή τοποθετώντας τον εαυτό της εκεί ακριβώς που επιθυμεί.

Για την περίοδο της ενδοσκόπησης

Ξαφνικά είδα παντού στο Ίντερνετ να αναφέρεται ότι πέρασα μια περίοδο κατάθλιψης. Σε μια χαλαρή κουβέντα που είχα με έναν δημοσιογράφο, απομονώθηκαν κάποια λόγια μου ως τίτλος και δημιουργήθηκε παρεξήγηση. Δεν πέρασα κατάθλιψη. Ας πούμε ότι πέρασα μια περίοδο ενδοσκόπησης, μεταβατική, που ήθελα να αποτινάξω από πάνω μου κάποια πράγματα. Όταν εκτίθεσαι, ο καθένας μπορεί να κατανοήσει για σένα πράγματα που δε σε εκφράζουν ή να εστιάζει σ’ αυτά που πουλάνε περισσότερο, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η υπόλοιπη προσωπικότητά σου. Εκεί, λοιπόν, που νιώθεις ότι αρχίζεις να χάνεις την μπάλα, καταλαβαίνεις ότι μάλλον κι εσύ έχεις κάνει κάτι λάθος και ότι πρέπει να θέσεις εκ νέου τα όριά σου. Να πεις ‘’όχι δεν είμαι μόνο αυτό’’.

Διάβασέ στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τα επόμενα βήματά της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε