Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Patricia Field στο “Αξίζει να το ζεις!”

Η ”ιέρεια” της μόδας, Patricia Field βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις”…

Η ”ιέρεια” της μόδας, Patricia Field ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις” της Τατιάνας Στεφανίδου για να μιλήσει για στιλ και μόδα…

Η Patricia Field είναι η ενδυματολόγος που άλλαξε τον τρόπο που ντύνονται οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η υπογραφή της στο styling βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, ενώ τα συγκλονιστικά ρούχα των πρωταγωνιστριών του ”Sex & the city” έχουν γίνει όνειρο για εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.

Η Patricia γεννήθηκε στην Αστόρια της Νέας Υόρκης και αγαπούσε πολύ την Ελληνίδα γιαγιά της, η οποία τα απογεύματα της μάθαινε ελληνικά. Η ενασχόλησή της με τη μόδα ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία, όταν πήγε να εργαστεί σε ένα μεγάλο κατάστημα με ρούχα.  Η συνάντησή της με την Sarah Jessica Parker το 1995, και το σήριαλ ”Sex & the city”  έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα της. ” Ήμουν γνωστή στη Νέα Υόρκη πριν από το Sex and the City, αλλά το Sex & the City με απογείωσε”, λέει η ίδια.

Η διάσημη ενδυματολόγος μίλησε με την Τατιάνα για το πρόβλημα της ιθαγένειας, που αντιμετωπίζει στη χώρα μας. Οι γονείς της είναι από την Μυτιλήνη, αλλά εκείνη μεγάλωσε στην Αμερική. Η ίδια αισθάνεται Ελληνίδα, δηλώνει Ελληνίδα αλλά δεν μπορεί να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια, επειδή γεννήθηκε στο εξωτερικό.

Η Patricia έχει κάνει μέχρι και ελληνικό Πάσχα στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, την Kim Cattrall, την Vanessa Williams, την America Ferrera, ενώ ο καλός της φίλος Φώτης αποκάλυψε ότι έχουν κάνει ακόμη ένα πάρτι στο σπίτι της στο Manhattan όταν η Ελλάδα είχε  κερδίσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Δες το βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε