Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ι. Πηλιχού: Τι λέει στο TLIFE για τη νίκη της στο Dancing! Το άλμπουμ των live της!

Το λαμπερό show του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε με δύο γυναίκες και φίλες στην τελική αναμέτρηση!

Μετά από δεκάδες ώρες προπονήσεις στον πάγο, πολλές τούμπες μπροστά ή πίσω από τις κάμερες, αρκετούς τραυματισμούς και 11 live shows, το Dancing On Ice ολοκληρώθηκε με νικήτρια την Ιωάννα Πηλιχού! Αν και ξεκίνησε φοβισμένη και κρατώντας συνεχώς σφιχτά το χέρι του παρτενέρ της, κατάφερε να εξελιχθεί περισσότερο από όλους.

Ήταν η πρώτη παίκτρια μάλιστα που κατάφερε να συγκεντρώσει τρία εξάρια, την υψηλότερη βαθμολογία για την χορογραφία της. Η ίδια λάτρεψε το Dancing και κάθε φορά έβαζε τα δυνατά της. Φυσικά, θα ήθελε πολύ να γίνει και δεύτερη χρονιά το show και θα της άρεσε να πάρει και πάλι μέρος!

Η όμορφη ηθοποιός τα έδωσε όλα στο 12ο live και εντυπωσίασε το κοινό, τους κριτές αλλά και τους δικούς της ανθρώπους που βρέθηκαν στο στούντιο για να την απολαύσουν στον τελικό του show. “Χάρηκαν πολύ. Μου είπαν όμορφα λόγια και για τις δυο μας. Ήτανε πολύ ωραία”, περιγράφει η Ιωάννα στο TLIFE για τους δικούς της ανθρώπους. Οι γονείς της ήταν περηφανοι για την κόρη τους και φυσικά ο αγαπημένος της πολύ χαρούμενος για εκείνη.

Η ίδια συγκινήθηκε πολύ στον τελικό και έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε το άριστα των κριτών. Πως νιώθει σήμερα, λίγες ώρες μετά την νίκη της; “Όμορφα και ταυτόχρονα λυπημένη γιατί τελείωσε”, δηλώνει στο TLIFE.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε