Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η πιο χλιδάτη στάση λεωφορείου!

Μετέτρεψαν τη στάση λεωφορείου σε ένα από τα πιο hot σημεία της περιοχής!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο γιορτάζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο οι Βρετανοί, διαμορφώνοντας μια ολόκληρη στάση λεωφορείου σε σημείο προβολής του αγώνα.

Ο λόγος για την πιο άνετη στάση λεωφορείου στην Αγγλία που διαθέτει: καναπέ, τηλεόραση, τηλέφωνο και λουλούδια! Και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει τραβήξει το βλέμμα του κάθε τουρίστα. Το τελευταίο καιρό έχουν μαζευτεί στην περιοχή κοντά στη στάση και καντίνες με ζεστά σνακ.

Η συγκεκριμένη καινοτομία έγινε μετά από πρωτοβουλία ενός πολίτη, ο οποίος έβαλε μια πολυθρόνα και ένα τραπέζι μέσα σε μια στάση λεωφορείου. Η ιδέα φαίνεται πως άρεσε και σιγά σιγά η στάση εξελίχθηκε στο πιο hot στέκι της περιοχής.

Μάλιστα, έχει δοθεί στο κοινό και για πολλές εκδηλώσεις, όπως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Πρωτοχρονιά, αλλά και διάφορα άλλα φεστιβάλ που διοργανώνονται στην περιοχή. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, έχει δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα, και η “χλιδάτη” στάση έχει αποκτήσει τη δική της ιστοσελίδα στο facebook!

Οι κάτοικοι δηλώνουν πολύ χαρούμενοι που κάτι τόσο μικρό είχε τόσο μεγάλη απήχηση και έγινε μια από τις μεγαλύτερες attraction της χώρας. “Άνθρωποι φέρνουν παλιά έπιπλα και αντικείμενα από διάφορα μέρη, για να διακοσμήσουμε τη στάση”, αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε