Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Playmate της χρονιάς…τρισδιάστατη!

Η Playmate της χρονιάς…τρισδιάστατη!

Tην Playmate της χρονιάς να επιδεικνύει τα κάλλη της στην κεντρική του σελίδα και σε τρεις διαστάσεις, θα απολαύσουν όσοι αγοράσουν το επόμενο τεύχος του αμερικανικού Playboy.

Το περιοδικό Playboy ανακοίνωσε σήμερα ότι το επόμενο τεύχος του θα πωληθεί μαζί με ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά, για να δουν αυτοί που θα το αγοράσουν την Playmate της χρονιάς να επιδεικνύει τα κάλλη της στην κεντρική του σελίδα και σε τρεις διαστάσεις.

“Δεν είναι κακό», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος του Playboy, η Τερέζα Χένεσι: “η playmate κρατά ένα ποτήρι κρασί και όταν το κοιτάξουμε με τα γυαλιά, δίνει πραγματικά την εντύπωση ότι είμαστε, τρόπον τινά, μέσα στη φωτογραφία μαζί της”.

Αυτή η τρισδιάσταση φωτογραφία και τα γυαλιά, παρόμοια με εκείνα που διανέμονταν στις κινηματογραφικές αίθουσες για την ταινία «Avatar» π.χ., θα είναι στα περίπτερα εφημερίδων στις ΗΠΑ την Παρασκευή. 

“Προσπαθούμε συνεχώς να κάνουμε δημιουργικά και καινοτόμα πράγματα για τους αναγνώστες μας”, εξήγησε η Χένεσι. “Αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε μια κεντρική σελίδα με τρισδιάστατη φωτογραφία σε όλα μας τα τεύχη μας”. .

Σε ανακοίνωση του, ο ιδρυτής του Playboy Χιού Χέφνερ δήλωσε ότι “ήθελε να δημοσιεύσει τρισδιάστατες φωτογραφίες για το πρώτο τεύχος του Playboy, αλλά τότε δεν είχαμε αρκετά χρήματα για να συμπεριλάβουμε τα ειδικά γυαλιά”.

“Πιστεύω ότι οι αναγνώστες του Playboy θα είναι ευτυχείς που θα δουν σε τρισδιάστατη μορφή τα κάλλη της playmate της χρονιάς”, πρόσθεσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε