Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η πορεία της Ε. Μελέτη μέσα από τα εξώφυλλα περιοδικών!

Η ξανθιά παρουσιάστρια που όλο το χειμώνα μας είχε στρώσει στην “μελέτη” έχει αλλάξει αρκετά από το ξεκίνημά της. Δες τις αλλαγές μέσα από τις φωτογραφήσεις της στα περιοδικά!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και όλοι όπως είναι φυσικό έχουν ταυτίσει το ξεκίνημα της καριέρας της με τον “Πρωινό καφέ”. Η ίδια παρέλαβε την σκυτάλη σε μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης το 2005. Παρόλο που ο πήχης είχε τεθεί πολύ ψηλά από τις προκατόχους της, η Ελεονώρα κατάφερε να σταθεί επάξια στην πρωινή ζώνη για τρία ολόκληρα χρόνια.

Η δημοσιογραφική της καριέρα φυσικά είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από το δελτίο ειδήσεων του Alter. Μετά την λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό του Αμαρουσίου η Ελεονώρα υπογράφει στο τηλεοπτικό σταθμό Star όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα! Μπορεί να την απολάμβανες μέσα από την “Πρωινή μελέτη” όλο το χειμώνα και τώρα μέσα από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού, ωστόσο το TL!fe σου δίνει μία γεύση από το ξεκίνημά της, όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών.

Δες τα εξώφυλλα:


Από τα πρώτα εξώφυλλα κατά το ξεκίνημά της το 2005

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε