Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η πρώτη συνέντευξη της Υ. Μπόσνιακ!

Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου μιλάει για τα όνειρά της και για το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Υβόννη έγινε ευρέως γνωστή από τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο. Έφτασε η στιγμή να την γνωρίσουμε καλύτερα. Πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το modeling; ”Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 15 χρονών. Σε περίπατο με τον πατέρα μου με είχαν σταματήσει στο δρόμο και μου είχαν προτείνει να κάνω μία φωτογράφηση μόδας. Ο πατέρας μου αισθάνθηκε πολύ όμορφα που με είχαν προσεγγίσει για δουλειά αν και πάντα ήταν πολύ αυστηρός. Έκανα λοιπόν με επιτυχία τη φωτογράφηση και συνέχισα κάνοντας ακόμα μερικές επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις. Στην ηλικία των 17 ετών πια, με προσέγγισε ένα πρακτορείο μοντέλων στη Φρανκφούρτη, το οποίο με εκπροσώπησε. Ο χώρος αυτός έχει τις ομορφιές του, αλλά και τις κακές στιγμές του. Έχει, δηλαδή, κανείς τη δυνατότητα να γυρίσει τον κόσμο, να αποκομίσει εμπειρίες, αλλά την ίδια στιγμή, μπορεί να αισθανθεί και αρκετά μόνος”, δηλώνει στο περιοδικό ΗΕLLO!

Είναι μία κοπέλα με φιλανθρωπικές ανησυχίες η οποία έχει αφιερωθεί στο ίδρυμα ”Feeling Human” που δημιούργησε με την κολλητή της. To μοντέλο εξηγεί: ”Η ιστορία του ιδρύματος είναι μεγάλη, αλλά συνάμα πολύ γλυκιά κι αυθόρμητη. Ένα όμορφο απόγευμα συνομιλούσα με την κολλητή μου – και συνέταιρό μου πλέον – Χέδερ Νόμι Τσάχμα και αναρωτιόμασταν τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο. Αρχικά διοργανώσαμε μία έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα 7 αμαρτήματα και τις 7 αρετές . Με τη βοήθεια σπουδαίων ανθρώπων, λίγο καιρό μετά, είδαμε το όραμά μας να εξελίσσεται και τα έργα μας, που απεικονίζουν γνωστά μοντέλα, να εκτίθενται σε ένα χώρο τον οποίο ονομάζουμε 7 vs 7. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των φωτογραφιών θα διατεθούν σε εκπαιδευτικά προγράμματα της Αφρικής και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να καταφέρουμε να χτίσουμε ένα σχολείο εκεί”, λέει.

Και συνεχίζει: ”Προς έκπληξή μας το Ίδρυμα έχει χαράξει μία επιτυχημένη πορεία κυρίως με τη στήριξη ανθρώπων από τον κόσμο της μόδας.  Αφού, λοιπόν, αυτούς γνωρίζουμε καλύτερα γιατί να σταματήσουμε να ελπίζουμε; Αφού μπορούμε να δράσουμε, ας το κάνουμε! Μέσα από αυτό το project παθιαστήκαμε. Δεν μας νοιάζει αν απαιτεί ώρες αϋπνίας και κούρασης”.

Θαυμάζει πολύ την μητέρα της και παίρνει μαθήματα καθημερινά από εκείνη αν και ζει πολλά χιλιόμετρα μακριά. Είναι μια γυναίκα που ξέρει να παλεύει, σοφή και με ζεστή καρδιά, περιγράφει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε