Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Ρέα Τουτουνζή έχασε 10 κιλά και αποκαλύπτει στο TLIFE τη δίαιτά της!

Μπορεί το φαγητό, το κρασί και η παρέα να είναι μέρος της καθημερινότητας του διάσημου μοντέλου, όταν όμως το πράγμα “ξέφυγε”, η Ρέα το πήρε απόφαση. Ξεκίνησε δίαιτα και έχασε 10 κιλά σε 3 μήνες.

Μπορεί το φαγητό, το κρασί και η παρέα να είναι μέρος της καθημερινότητας του διάσημου μοντέλου, όταν όμως το πράγμα “ξέφυγε”, η Ρέα το πήρε απόφαση. Ξεκίνησε δίαιτα και έχασε 10 κιλά σε 3 μήνες.

Όταν κάποιος ακούει το όνομα Ρέα Τουτουνζή, του έρχεται στο μυαλό η φράση …Beautiful People. Άμεση, πάντα χαμογελαστή και ακομπλεξάριστη… μας μιλά για τα δυόμιση χρόνια “καλοπέρασης” με φίλους που της άφησαν “αναμνηστικό” 10 κιλά! Μέχρι που αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό… Διατροφή και γυμναστική. Και μάλιστα, απόλυτα αποφασισμένη. Για αυτό και είχε αποτελέσματα!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής της Ρέας.

“Το εντυπωσιακό με τη Ρέα δεν είναι μόνο ότι έχασε 10 κιλά,  αλλά πως ήταν όλα λίπος” εξηγεί η διαιτολόγος της Τζίνα Βερονίκη που είχε να κάνει με μια πολύ καλή και συνεπή “μαθήτρια”… Τηρούσε κατά γράμμα το πρόγραμμα διατροφής της. “Αυτό το κατάλαβε η Ρέα από την αρχή της συνεργασίας μας και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αδυνάτισε απλά, αλλά τελειοποίησε το τόσο όμορφο σώμα που της έχει χαρίσει η φύση” επισημαίνει η διαιτολόγος της.

Η Ρέα μιλάει στο TLIFE για την εμπειρία της αυτή και μοιράζεται με εσένα τις διατροφικές τις “αμαρτίες”, αλλά και τα μυστικά για υγιές και επιτυχημένο αδυνάτισμα.

Έχεις μπει πολλές φορές στη διαδικασία να κάνει κάποια δίαιτα;
Ναι, έχω κάνει αρκετές, γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να τρώνε ό, τι θέλουν και να μην παχαίνουν.

Είσαι δηλαδή από τους ανθρώπους που πρέπει να προσέξουν πολύ!
Ναι, ναι! Είμαι και πολύ λιχούδα εν τω μεταξύ και δεν με βοηθά καθόλου όλο αυτό.

Έπαιξε ρόλο και η δουλειά σου ως μοντέλο στο να προσέχεις;
Φυσικά. Πρέπει να είσαι κάποια συγκεκριμένα κιλά για να κάνεις αυτή τη δουλειά, να έχεις συγκεκριμένες αναλογίες δηλαδή. Εγώ και τα 14 χρόνια που δούλευα πρόσεχα.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε