Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Rihanna δείχνει το νέο της τατουάζ!

Η λαμπερή τραγουδίστρια φόρεσε το γαλάζιο-μαύρο μαγιό της, πήγε για μια βουτιά και μας δείχνει το νέο της τατουάζ… Δες φωτογραφίες!

Με απειλητικές διαθέσεις φαίνεται πως έρχεται η Rihanna, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο τατουάζ στο μηρό της. Η 22χρονη τραγουδίστρια διάλεξε για ακόμη μια φορά, ένα όπλο για να διακοσμήσει το καλλίγραμμο πόδι της.

 
Η διάσημη τραγουδίστρια που βρίσκεται για διακοπές στη Χαβάη, έδειξε στην παραλία το νέο τατουάζ που έφτιαξε στο δεξί μηρό της. Το νέο τατουάζ της είναι προσωρινό και το διάλεξε, ενόψει της νέας ταινίας “Battleship”, στην οποία θα συμμετέχει..
 
Αν και δεν ξέρουμε ακόμη, τι ρόλο θα υποδυθεί η κοκκινομάλλα τραγουδίστρια, η ίδια εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες με μια στρατιωτική στολή, που έγραφε “Raikes”. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο για το ρόλο της στην ταινία.
 
Παράλληλα, να σημειώσουμε, ότι παρά το κουραστικό προγραμμά της και τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αφού το Νοέμβριο, θα κυκλοφορήσει και τη νέα δισκογραφική δουλειά της, η Rihanna βρήκε λίγο χρόνο για να διασκεδάσει με τους φίλους της. Έτσι φόρεσε το μικροσκοπικό μαγιό της και πήγε για μια βουτιά στις κρυστάλλινες θάλασσες στη Χαβάη.
Δες φωτογραφίες της Rihanna με το νέο τατουάζ:


Ένα όπλο επέλεξε να κάνει τατουάζ στο δεξί μηρό της!


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε