Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Sony Ericsson εντυπωσιάζει με το νέο Xperia ray!

Όλη η δύναμη της τεχνολογίας της Sony για υψηλή ποιότητα εικόνας και της τελευταίας έκδοσης Android σε ένα εντυπωσιακό λεπτό smartphone.

Η Sony Ericsson παρουσιάζει σήμερα το νέο  Xperia ray, ένα εντυπωσιακό smartphone με αλουμινένιο περίγραμμα. Το Xperia ray «τρέχει» στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android™  (Gingerbread 2.3), και εξασφαλίζει πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google και σε πάνω από 200.000 εφαρμογές μέσω του Android Market.

Διαθέτει Reality Display με οθόνη Mobile BRAVIA Engine, κάμερα 8.1 megapixel με φακό Exmor R και φυσικά δυνατότητα εγγραφής HD βίντεο. Το Xperia ray ενσωματώνει το κορυφαίο design της αγοράς με πάχος 9.4mm, ένα από τα χαρακτηριστικά για τα οποία η Sony Ericsson έγινε δημοφιλής.  

Το Xperia™ ray έχει μπροστινή κάμερα και ανθεκτική στις φθορές οθόνη αφής 3.3’’, με άριστη ανάλυση και φωτεινότητα με εξελιγμένα πλήκτρα αφής. Διαθέτει επεξεργαστή 1Ghz και το “Facebook inside Xperia” της Sony Ericsson που ενσωματώνει πλήρως το Facebook σε κάθε λειτουργία της συσκευής για μέγιστη κοινωνική δικτύωση.

Το Sony Ericsson Xperia ray θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από τον Ιούλιο του 2011.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε