Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η συγκίνηση της Τατιάνας με το γράμμα της ανώνυμης μητέρας!

Η συγκίνηση της Τατιάνας με το γράμμα της ανώνυμης μητέρας!

Δες το βίντεο…

Το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα” η γνωστή γυναικοπαρέα που μας κρατά συντροφιά κάθε μέρα, έκανε πλάκες, συζήτησε γύρω από θέματα της επικαιρότητας, μαγείρεψε, υπόδεχτηκε τον ηθοποιό, Στέλιο Καλαθά και έδωσε με τη βοήθεια της fashion editor του TLIFE ιδέες για έξυπνες και οικονομικές αγορές.

Κάποια στιγμή όμως, η Τατιάνα άνοιξε μια παρένθεση για να διαβάσει ένα ανυπόγραφο γράμμα που έστειλε μια γυναίκα σε σελίδα στο διαδίκτυο και το οποίο αφορά στους φερόμενους ως βιαστές – ληστές, αλλά κυρίως στον έναν από αυτούς.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν, του κειμένου αυτού, η γυναίκα που το έγραψε αναφέρει:

”…Γιατί όταν μπήκες στο σπίτι τους και σκόνταψες πάνω σε τρενάκια και αυτοκινητάκια, δεν σηκώθηκες να φύγεις; Δεν συγκινήθηκες καθόλου όταν κατέβαζες από τις ντουλάπες παιδικά ρουχαλάκια ψάχνοντας για χρήματα, όταν άκουσες το τρομαγμένο κλάμα τους; Ή, αφού είχες τόσο μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, γιατί δεν πήρες απλώς ό,τι σου χρειαζόταν και μετά να σηκωθείς να φύγεις; Γιατί συνέχισες τη φρίκη, «χαρίζοντας» σε αυτά τα παιδιά μια ανάμνηση που οι ψυχολόγοι απλώς εύχονται να μπορέσει να ξεχάσει; Φαντάζομαι θα ένιωσες πολύ άνδρας, εσύ κι οι φίλοι σου, πού κάνατε κάτι τόσο απάνθρωπο. Φαντάζομαι ότι όταν γυρίσατε στην κρυψώνα σας γελούσατε, πειράζατε ο ένας τον άλλον, λέγατε αστεία. Φαντάζομαι ότι για εσένα ήταν ακόμη μια μέρα στη δουλειά.

Θέλω απλώς να σε ενημερώσω ότι την ημέρα που πήγες σε εκείνο το σπίτι, και σε τόσα άλλα ακόμη, δεν βίασες μόνο μια αβοήθητη γυναίκα. Βίασες μια οικογένεια. Μια οικογένεια που δεν την ήξερες και δεν σου έφταιξε σε τίποτα. Μια οικογένεια που αν δεν υπήρχες εσύ τώρα θα συνέχιζε τη ζωή της κανονικά…”

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο εδώ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε