Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η συγκινητική της μάχη για ζωή ενώνει το ελληνικό διαδικτυακό κοινό!

Μια νέα γυναίκα παλεύει με τη Νόσο Λάιμ. Στήριγμα οι διαδικτυακοί της φίλοι! Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις!

“Δεν υπάρχει καλύτερος ψυχίατρος από ένα κουταβάκι να σε γλείφει στο πρόσωπο”, γράφει η Γεωργία Παπαζήση στο blog της.

Και συνεχίζει: ”Πριν από 4 χρόνια ήμουν μια δυναμική 35χρονη γυναίκα, με πτυχίο στην Ψυχολογία και μια δεκάχρονη καριέρα στα τραπεζικά. Ζούσα με τον σύντροφό μου με τον οποίο σχεδιάζαμε την κοινή μας ζωή, οικογένεια και μια νέα, δική μας επιχείρηση. Ήμουν πρόσχαρη, μου άρεσαν τα ταξίδια, η μουσική, ο χορός, τα ψώνια. Τρελαινόμουν για σινεμά κι εκδρομές, απολάμβανα τις γυναικοκουβέντες με τις φίλες μου και τα πειράγματα με τους φίλους και «έλιωνα» παίζοντας με τον αγαπημένο μου Πέπε, που τότε ήταν ακόμα κουτάβι… Μέχρι που η ζωή μου ανατράπηκε.

Τα τελευταία 4 χρόνια δίνω μια ολοένα και πιο σκληρή μάχη. Μια μάχη στην οποία πρωταγωνιστούν γιατροί, διαγνώσεις, θεραπευτικές αγωγές, φάρμακα, συμπληρώματα, έλεγχοι, εξετάσεις, περισότερες εξετάσεις, άλλες διαγνώσεις, άλλα πρωτόκολα, παρακολουθώντας ανήμπορη την υγεία μου να φθίνει και το σώμα μου να ξεγλυστράει από τον έλεγχό μου. Τελικά, επικράτησε η διάγνωση (από τέλος Αυγούστου 2010) σύμφωνα με την οποία πάσχω απo Χρόνια Νοσο Λάιμ (Μπορελλίωση) 3ου Σταδίου… Τ’όνομά μου εξακολουθεί να είναι Τζώρτζια. Είμαι όμως ακόμα η ίδια γυναίκα;”.

Τα πρώτα τρία χρόνια υποβλήθηκε σε σωρεία αγωγών και τους τελευταίους 10 μήνες σε έναν πραγματικό βομβαρδισμό ισχυρών αντιβιωτικών. Η Γεωργία, λοιπόν, εδώ και τέσσερα χρόνια δίνει σκληρή μάχη βλέποντας το σώμα της να την εγκαταλείπει. Η ψυχή της όμως, θέλει να ζήσει. Η Γεωργία θέλει να σταθεί και πάλι στα πόδια της!

Διάβασε περισσότερα για το πώς μπορείς να βοηθήσεις και δες φωτογραφίες και βίντεο της Γεωργίας στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε